2 juli 2020

P3 heeft een speciaal zomerprogramma.

Wat een bizarre tijd en wat hebben we jullie gemist tijdens de afgelopen maanden!
Gelukkig komt daar vanaf aanstaande woensdag 1 juli een einde aan want een bijzondere tijd vraagt om bijzondere acties. Normaal is de zomer een periode van luieren, van vakanties en festivals. En voor P3 een tijd voor onderhoud. Maar dit jaar is alles anders. En precies daarom gaat P3 deze zomer open. Met een reeks concerten en activiteiten waarbij veel lokale helden een belangrijke rol spelen.

Voor het volledige programma en informatie ga je naar: www.p3purmerend.nl

Lokale Helden
Je kunt deze zomer bij P3 genieten van optredens met veel Lokale Helden. Ook organiseren we iedere woensdag een real-deal pub-quiz met wisselende thema’s. Mocht je alvast willen oefenen dan kan dat aankomend weekend online bij Reuring. (en daarna moet het maar ff klaar zijn met dat on-line gedoe waarbij iedereen alle vragen goed heeft ;-)).  Niet alleen de artiesten en acts komen uit de buurt, ook de drank en hapjes die we serveren hebben onmiskenbaar een lokaal karakter. Zo kan je Berging speciaalbierwijn van de Druiventuinsapjes van Eerlijk & Heerlijkzoutjes van Harry de Grootkaas van Beuse  binnenkort bij ons  online verkrijgen. Want het mooie is: behalve je ticket bestel je deze drank en hapjes vooraf via onze website. Daarmee doe niet alleen jezelf maar ook onze lokale helden een plezier!

Tickets per 2, beperkt aantal plaatsen`
In onze grote zaal hebben we in juli en augustus ruim opgezette twee en vierzitsplekken gecreëerd waar je kunt genieten van intieme en gave shows. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert of activiteit slechts 74 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom ‘ het virus’ in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals.
https://www.vnpf.nl/media/files/vnpf-richtlijnen-covid-19–grafisch.pdf

Wat kun je van ons verwachten, en wat verwachten we van jou?

Onze spelregels

  • Tickets reserveer je.
  • Er is geen deurverkoop, de kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.
  • Bij aankomst bij P3 wacht je voor de deur. Je zult hierna naar binnen worden geleid.
  • De ticket-scan bevindt zich bij binnenkomst bij de ticket balie.
  • Na het scannen van je ticket wordt je langs de bar in onze foyer richting de zaal geleid. Bij de foyer-bar staat je on-line bestelling in een tasje klaar of kan je iets te drinken halen.
  • Bij de ingang van de zaal word je naar je plek gewezen. De zitplekken worden ter plekke op basis van binnenkomst bepaald.
  • Er is geen garderobe.
  • De concerten en shows in de maanden juli en augustus zijn volledig cashless, betalen doe je met PIN.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

 

Wij gebruiken cookies Lees meer