P3 Camping met Jan 80 project door de 3JS, Stories from Shamehill, a few Dutch and a Welshmen en meer

Maak kennis met

Programma 7 juli

P3 popt 6 en 7 juli op in de Zuidoostbeemster. Het veld achter de Intratuin aan de Purmerenderweg wordt samen met Camping in het Fruit aan de Volgerweg omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein. Het hele weekend kun je je hier, onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek op twee podia met Jan80 Project door de 3JS, A Few Dutch and a Welshmen, P3 Huisband, Angry Young Men, Shamehill, Niek & de D street band, Marcel Kapteyn & the Raindogs.

Wil je niets missen van het P3 op de Camping weekend? Verzamel dan je kampeerspullen bij elkaar want je kunt zelfs je eigen tentje opzetten in de boomgaard van Camping in het Fruit!

Jan 80 Project door de 3JS

Het Jan 80 Project is een gelegenheidssamenstelling van de 3JS. Ze brengen de allergrootste 80’s klassiekers als material girls, never gonna give you up, I am still standing en vele anderen. Voetjes van de vloer tijdens dit optreden.

A Few Dutch and a Welshmen

A few Dutch and a Welshman is meer dan een standaard coverband, vijf vrienden die van muziek en een biertje houden. Live zijn ze op hun best! Een rete-strakke band die plezier uitstraalt en zichzelf niet al te serieus neemt.

P3 Huisband

De Muziekcafe Huisband is een 11 koppige band met ervaren muzikanten.Deze band speelt elke laatste vrijdag van de maand tijdens het Muziekcafe een uur muziek van een breed scala aan artiesten. Voor P3 op de Camping brengen ze een ode aan de FlowerPower! Dus kleed je als hippie en vier dit feestje mee.

Angry Young Men

Ben jij Boos, ben jij jong, of ben jij een man? Kom dan naar een optreden van The Angry Young Men! De leden van Angry Young Men spelen covers van bands als TOTO, Billy Joel en Deep Purple, en houden ervan om de uitdaging op te zoeken met muziek die je niet zomaar even wegspeelt. Dus kom naar een optreden van The Angry Young Men en dit muzikale vijftal!

Stories from Shamehill

Wet , Wild & Wicked. More than ten years of reverb.

Stories from Shamehill is inmiddels al meer dan tien jaar bezig met een instrumentale reis die de surfband onder andere naar Los Angeles, Livorno en Leeuwarden heeft gebracht. De met reverb doordrenkte, ongepolijste sound van de band zou niet misstaan in een obscure Quentin Tarantino film. Meedogenloze uptempo knallers en plain ol’ wave riders.

De band, bestaande uit gitarist Joris de Haan, drummer Arend Keeman en bassist Michiel van der Drift wordt live bijgestaan door The Hot Habanero Horns en rekt de grenzen van zijn genre op zonder de nalatenschap van Dick Dale en de Treble Spankers uit het oog te verliezen.

Eleven20one

De Top 2000 feestband Eleven20one bestaat alweer ruim 25 jaar. De huidige bezetting kent 9 geweldige muzikanten, waaronder een geweldige swingende blazerssectie, die ervoor zorgen dat het dak er gegarandeerd afgaat, zelfs in de openlucht.Afkomstig uit Landsmeer zijn ze inmiddels wijd en zijd bekend in Noord Holland maar ook ver daarbuiten.

In 2014 heeft bruiloft band Eleven20one meegedaan aan Radio Veronica’s zoektocht naar de beste coverband van Nederland. Na een spannende finale was het Eleven20one die deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen uit handen van Danny Vera en namens het nederlandse publiek.

Niek & de D street band

NIEK + D-streetband speelt eigen geschreven nederpop waarmee hij de Top40 wilt bereiken. De band is afgelopen zomer ontstaan in de garage van Niek’s buurvrouw, in de Dorpsstraat, en eind augustus hadden ze al hun eerste grote optreden op Parckpop Ilpendam en het is de bedoeling dat je deze zomer meer van ze gaat horen.

Marcel Kapteyn & the Raindogs

Marcel Kapteijn (Ten Sharp), wie kent deze Purmerendse wereld zanger nu niet!? Samen met zijn Raindogs komt hij naar de P3 om het publiek te verwennen met eigen liedjes die je het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.
Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee en laat je ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden is hetzelfde en het is altijd weer een verrassing.


Lisa Carmen

Lisa Carmen is een 19-jarige zangeres uit de Zuidoostbeemster.Ze heeft een divers repertoire, variërend van zelfgeschreven nummers, zoals haar eigen nummer, “Tijd”, dat vorig jaar werd uitgebracht op alle grote streaming platforms, maar ook omvat haar repertoire een scala aan covers, zowel bekend als minder bekend.Haar muziek straalt emotie uit en weet luisteraars te raken op een unieke manier.Ze heeft haar muzikale talenten ontwikkeld tijdens onder andere samenwerkingen met andere artiesten en optredens op diverse locaties, waaronder het Midwinterfeest Graft-De Rijp en Reuring in Purmerend.


KINDERPROGRAMMA

Voor de kleinsten zijn er op zaterdag en zondag kindervoorstellingen, waarbij kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben.

Cirquarium


Wij nodigen u uit voor een uitstapje naar zon en strand en u vindt…..een reusachtig aquarium met……een compleet “onderwater”-circus! In de 4,5 meter hoge glasheldere circusglobe speelt zich in een onderwaterdecor een circusvoorstelling af van 30 minuten. Een sprookje voor de hele familie met jongleur Dutchjuggler, een acrobatische stoelenbalans, goocheltrucs en natuurlijk komische acts van het bekende clownsduo uit Cirque Magnifique.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Early bird ticket
Late bird ticket
Combiticket
Voorverkoop
Kinderticket
€ 21,20
€ 29,20
€ 34,20
€ 26,20
€ 0
Datum zondag 07 juli 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
12:00 uur
13:15 uur
22:30 uur
Leeftijd Alle leeftijden
PROGRAMMA Popuppodium
12:00 uur open
13:15-14:00 Lisa Carmen
15:00-15:45 A Few Dutch & a Welshmen
17.00-17.45 Huisband
19:00-19:45 Niek & de D street band

hoofdpodium
14:00-14:45 The Angry Young Men
16:15-17:00 Stories from Shamehill
18:00-19:00 Eleven20One
20:00-21:30 Jan 80 project door de 3JS

singersongwriterspodium
13:45-14:15 Marcel Kapteyn & the raindogs
15:45-16:15
17:45-18:15

KINDERPROGRAMMA
12:30-13:00 Cirquarium
15:45-16:15 Cirquarium

Kinderen tot 12 jaar gratis
LOCATIE Het terrein achter de Intratuin
Purmerenderweg 75
1461 DE Zuidoostbeemster

En wat wil je dan nog meer

 
do 25 apr

Popup Choir, Nederpop Singalong

Aanvang 20:00 uur, voorverkoop € 15,20
zo 28 apr

Ernst Jansz – Ernst 75

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 21,70
vr 03 mei

Toontje Lager

Aanvang 21:30 uur, voorverkoop € 20,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer