P3 Camping met Blanko, Elephant, Wicked jazz Sounds en meer

Maak kennis met

Programma 6 juli

P3 popt 6 en 7 juli op in de Zuidoostbeemster. Het veld achter de Intratuin aan de Purmerenderweg wordt samen met Camping in het Fruit aan de Volgerweg omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein. Het hele weekend kun je je hier, onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek op twee podia met Blanko, Elephant, Wicked jazz Sounds en meer

Wil je niets missen van het P3 op de Camping weekend? Verzamel dan je kampeerspullen bij elkaar want je kunt zelfs je eigen tentje opzetten in de boomgaard van Camping in het Fruit!

Blanko

Met zijn tweede album ‘MORE music by BLANKO’, dat in oktober 2023 uit is gekomen staat BLANKO te popelen om zijn nieuwe muziek live te spelen en de podiums te bestormen. Na het uitbrengen van zijn debuutalbum ‘Music by BLANKO’, heeft artiest en producer ‘BLANKO’ veel aandacht weten te trekken met nummers die een originele visie op rock- en indie/alternatieve muziek tonen. Op verrassende wijze balanceren zijn nummers tussen licht en donker. Energieke, dansbare en stevige nummers die live altijd uitmonden in een feestje, zoals BLANKO in 2022 talloze keren heeft bewezen tijdens zijn support acts bij ‘The Dirty Daddies’, zijn popronde shows en zijn eigen clubtours ‘The Lift Off’ en ‘MORE mysic by BLANKO’.

Elephant

Het is ploeteren om zo losjes als Elephant voor de dag te komen. Na de gelauwerde doorbraakplaat Big Thing (2022) gaat de Rotterdamse indieband op de opvolger Shooting for the Moon het eigen cynisme te lijf met onweerstaanbare gitaarmelodieën, standvastige nonchalance en teksten die het routineuze net wat romantischer doen lijken. De zomerzon schijnt de vier vol op de neus en omarmen zullen ze het, want voor hen niets zo radicaal als rust en optimisme.

Met een uitverkochte clubtour, de nodige airplay en het predicaat ‘Veelbelovend Talent’ uit handen van de Volkskrant, 3voor12 en 3FM zou je gerust kunnen stellen dat het Elephant voor de wind gaat. Shooting for the Moon is dan ook een hoopvol album, waarvoor de band de hulp inschakelde van de Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees en producer Pablo van de Poel (DeWolff) maar met name putte uit de eigen magische viereenheid. Lang waren ze alle vier vooral sidemen geweest in andermans projecten, nu hadden ze plots de hele speeltuin voor zichzelf.


M. Lucky

M. Lucky verzamelt de beste mensen, smaken en uitzichten om zich heen en deelt graag deze schoonheden met iedereen. Als Roedelmoeder neemt ze je mee om ze te laten zien! Haar nieuwste muziek, genaamd Kwispelpop, bruist van lente-energie en biedt zowel speelse bangers als gulle anthems vol zachtheid en vertrouwen. Op het podium streeft M. Lucky naar echte verbinding, waarbij ze zichzelf elke keer in gevaar brengt. Haar debuutalbum “Gentlewoman” werd in december 2022 geprezen door OOR als de mooiste Nederlandse plaat van het jaar, en ontving lof van andere media zoals Lust For Life, de Volkskrant, Het Parool, Elle, Numéro en Radio2.


Wicked Jazz Sounds

Wicked Jazz Sounds is een iconisch muzikaal platform in Nederland, met meer dan twintig jaar geschiedenis. Hun legendarische zondagse clubnachten vonden 18 jaar lang plaats in Amsterdam en ze traden op op grote festivals zoals North Sea Jazz en Lowlands. Ze organiseerden ook drie keer het eigen Wicked Jazz Sounds Festival, met 5000 bezoekers per editie. Hun radioprogramma’s waren te horen op Red Light Radio en NPO Radio 6 Soul & Jazz. Met zeven compilatiealbums, twee bandalbums en een lopende Spotify-playlist met duizenden volgers, blijven ze een invloedrijke speler. Tijdens liveshows combineren ze DJ’s en muzikanten voor een dansbare mix van funk, soul, hiphop, house en jazz. Hun motto sinds 2002 blijft hetzelfde: Dance with a smile!


Eurydice

Eurydice is een progressieve rockband, met melodieuze zanglijnen en teksten geïnspireerd op mythologie nemen we je mee in ons muzikaal verhaal. Het repertoire is dynamisch, zachte melancholische gitaarpartijen worden afgewisseld met ruige solo’s en met de complexe baslijnen en stevige drumpartijen, sleept de band het publiek mee.

Strangeways

Strangeways maakt melancholische alternatieve pop-rock met een grote Britse invloed. De muziek doet je denken aan de vroege jaren 2000 en combineert de zachte emotie van bands als Coldplay en Keane met harde gitaren. Dit komt samen in meeslepende, emotionele muziek met een randje van rauwe hoop.

George & the Rams

George & the Rams is een feel-good blue-eyed-soul band uit Nederland. Rij mee met de 70’s soul van Al Green naar de yacht rock van Steely Dan. Op de achterbank zitten Big Star en Tom Petty, dus het wordt een goeie reis. Laat George & the Rams je meenemen op een “trip down memory lane”, om toch verrast te worden als je een afslag neemt. Hun eerste EP is onderweg, waarmee ze de Nederlandse podia onveilig gaan maken!


KINDERPROGRAMMA

Voor de kleinsten zijn er op zaterdag en zondag kindervoorstellingen, waarbij kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben.


Hilaria

‘Het Jaarfeest van Sint Hilarius’
Op het jaarfeest stroomt het volk tezamen op het marktplein. Voor één dag in het jaar bestaan er geen rangen en standen; de slachter drinkt met de rentmeester, de boer met de schout, de bezembinder speelt met de jonker en de meid ….., die vrijt, maar dat doet ze altijd! Zélfs jonkvrouw Isabelle vertoont zich in het openbaar.

Het volk kan genieten van de getrainde roofvogels, vendelzwaaien en er is een heus toernooi! Dan komt iemand roet in het eten gooien…!

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Early bird ticket
Late bird ticket
Combiticket
Voorverkoop
Kinderticket
€ 21,20
€ 29,20
€ 34,20
€ 26,20
€ 0
Datum zaterdag 06 juli 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
12:00 uur
12:30 uur
23:30 uur
Leeftijd Alle leeftijden
PROGRAMMA hoofdpodium
16:15-17:15 Elephant
18:00-19:00 Blanko
19:45-20:30 M. Lucky
21.00-22.15 Wicked Jazz Sounds

Popuppodium
14:00-14:45 Eurydice
15:30-16:15 Strangeways
17:15-18:00 George & the Rams

22:15-23:30 Stille Disco

KINDERPROGRAMMA
12:30-13:30 Theatergroep Hillaria


Kinderen tot 12 jaar gratis
LOCATIE Het terrein achter de Intratuin
Purmerenderweg 75
1461 DE Zuidoostbeemster

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer