zo 25 februari
Carmen
Gomes

Maak kennis met

Carmen Gomes

Stap in de wereld van betoverende muziek met Carmen Gomes Inc., de ultieme souljazzervaring die je ziel zal beroeren. Laat je meevoeren op een avontuurlijke reis met tijdloze klassiekers en eigen composities, doordrenkt met de gloed van jazz en de warmte van blues. Een unieke samensmelting van passie, expressie en harmonie, gebracht door muzikanten die begrijpen dat het lied de ware meester is.
Een perfecte melange van swingende jazz met een bluesy randje en verfijnde liedjes die je raken. De mooiste songs van o.a Nina Simone, Billie Holiday, Ma Rainey, Blind Willie Johnson en speciale aandacht voor Ray Charles en Robert Johnson en eigen werk. Alle stukken zijn gearrangeerd met veel ruimte voor het transparante dynamische geluid Carmen Gomes inc. eigen is.

Gitarist Folker Tettero, bassist Peter Bjørnild en drummer Bert Kamsteeg vormen de onmisbare ruggengraat van Carmen Gomes Inc. Hun muzikale connectie en interactie geven Carmen de vrijheid om haar stem te laten schitteren, terwijl ze je meenemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Of je nu een doorgewinterde jazzliefhebber bent of gewoon wilt genieten van muziek die je raakt; dit is een concert dat je niet mag missen. Laat je betoveren door de muzikale magie van Carmen Gomes Inc. en ontdek hoe souljazz en blues samenkomen in een unieke en meeslepende ervaring.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 16,70
Datum zondag 25 februari 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
14:30 uur
15:00 uur
17:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Zitconcert Wil je liever staan?
Dat kan natuurlijk ook!

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer