Maak kennis met

Klinkt als: Dance

??? ?????! ??’?? ??? ????
Er zijn eindelijk weer House Classics in P3 op zondag 29 oktober van 14:00-22:00 uur. Met een leuke buiten area, gezellige verlichting en een foodtruck waar je lekker kan eten. In de foyer een shotjesbar om op je zondag ff extra los te kunnen. De zaal wordt helemaal omgedoopt naar de ouwe tijd met leuke decoratie danseressen en VJ uit de oude doos.

Bij de House Classics hoor je alles van ‘ouwe’ clubknallers en iT Classics naar trance, clubtrance en oldstyle. Helden van vroeger zoals Johan Gielen (Trance Energy), DJ José (Lexion), Sunny D (Multigroove), DJ Jean (Met een speciale iT Classics set), De legendarische Klubbheads en DJ Boozywoozy komen langs maar ook de Purmerendse helden Verdine Bel en Huffel en uiteraard ook de hosts van het feest: Two Old Fools (TOF). Dit feest wil je niet missen

Verplaatsing
Had je nu wel al een kaartje voor TOF House Classics? Het concert zou eerst plaatsvinden in het Leeghwaterpark maar naar aanleiding van de vele vragen over het weer is er besloten om het feest te verplaatsen naar P3. Daar wordt binnen en buiten het ideale festivalgevoel neergezet om jullie een toffe dag te bezorgen. Uiteraard blijven de kaarten geldig voor P3. De line up blijft in stand, het is niet koud, je wordt niet nat én je krijgt geen vieze voeten.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 27,50
Datum zondag 29 oktober 2023
Tijd Open
Aanvang
Einde
14:00 uur
14:00 uur
23:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Verplaatst concert Dit concert is verplaatst
vanuit het Leeghwaterpark
naar P3.

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer