zo 14 april
LLOYDSCOMPANY
SRIBI SWITI
SRIBI SWITI

Maak kennis met

Lloydscompany Sribi Switi

Theaterconcert bij Theater de Verbeelding

Een dromerige hiphop dans/muziekvoorstelling

In een speelse droomwereld nemen twee hiphop dansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromenland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven.

In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphop dansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer. Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse als Nederlandse kinderverhalen en liedjes.

Concept/choreografie: Lloyd Marengo en Sheree Lenting • Performance/zang: Gerson Bouman, Neha Akhtar • Livemuziek, zang, beatbox: Ruud van Schaik • Muziek: Stijn van Strien • Spoken word: Burnice Hiwat

Over Lloydscompany

Bij Lloydscompany van de Rotterdamse hiphop pionier Lloyd Marengo komen dansers, upcoming urban makers én de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
Kinderticket
€ 11,50
€ 8,50
Datum zondag 14 april 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
13:15 uur
14:00 uur
15:15 uur
Leeftijd Vanaf 4 jaar

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer