za 18 mei
Loyalty
Ends Here
Presents:
"Darkest Red" EP Release
Presents: "Darkest Red" EP Release

Maak kennis met

LOYALTY ENDS HERE PRESENTS:”DARKEST RED” EP RELEASE

Winnaar van de Metal Battle Nederland 2023 – LOYALTY ENDS HERE – mixt meeslepende melodieën en diepe teksten, geïnspireerd door Trivium, As I Lay Dying en Lamb Of God. De band verkent de complexiteit van menselijke relaties, vooral loyaliteit versus verraad, in hun emotioneel geladen composities. Met hun jaren 2000 retrocore versmolten met zware moderne groove metal hebben ze zich gevestigd als opkomende sterren van de Nederlandse metalscene. Houd je adem in, want in mei wordt hun langverwachte debuut EP gelanceerd! Deze exclusieve EP-presentatie in P3 belooft een gedenkwaardige achtbaan vol verrassingen te worden. LOYALTY ENDS HERE zal het podium domineren in een meeslepende uitbarsting van muzikale impact en visueel spektakel. De loyaliteit van hun fanbase zal worden ingezet om de zaal compleet te verbouwen, aangemoedigd door de meedogenloze breakdowns en blafharde 2-step van hun aanstormende EP.
Mis deze unieke show niet!

SUPPORT:
CHANGING TIDES (Metalcore/Deathcore)
MAN AS PLAGUE (Deathcore)
NONE SHALL FALL (Hardcore/Metalcore/Trash)
CRAZED (Nu-/Groove Metal)

Met een dikke show op Dynamo Metalfest bewees CHANGING TIDES afgelopen jaar dat ze tot de elite van de NL core behoren. Met vertragingen waar je bang van wordt zullen ze P3 doen schudden op haargrondvesten. De beruchte vocals van Kasper Wienk, bijgestaan door de dikke grunt van bassist Timmy de Man, zorgen samen met de super laag gestemde 8-string gitaren voor een gegarandeerde skank-face.

Lokale Deathcore legende MAN AS PLAGUE schopt je zo hard de mosh in dat je achterwerk hier de rest van de avond nog van moet bijkomen. Ze zullen P3 in de fik zetten met hun in-your-face, dropkick-inducing grooves. Hun energieke en superstrakke liveshows worden in heel Nederland geprezen en nu blazen ze met hun genadeloze album “Titanomachy” de boel pas echt op.

Al bijna 15 jaar is NONE SHALL FALL een begrip in Noord-Holland met hun mix van opzwepende punk, thrashy gitaarriffs en stampende metalcore. Met inspiratie van bands als Terror, Evergreen Terrace en Comeback Kid weet je dat ze het energieniveau tot standje 12 zullen draaien en de tent op z’n kop zullen zetten met krachtige gang-vocals en pompende beatdown.

Nu-metallers CRAZED hebben een psychedelische funk die je gelijk in het gareel pompt. De whammy en energieke stage presence van Rage Against The Machine wordt gecombineerd met catchy leads ala Linkin Park en de chaotische vocalen zoals een Jonathan Davis van Korn. De heren uit IJsselstein stralen een bak lol uit op het podium en maken er gelijk een feest van.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Early bird ticket
Voorverkoop
Deurverkoop
€ 11,70
€ 15,00
€ 17,50
Datum zaterdag 18 mei 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
19:30 uur
19:45 uur
00:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer