vr 22 maart
Rob van Oosten
Award
met lorem ipsum, Joost, Lisa Carmen,
Hel!um en the Angry Young Men
met lorem ipsum, Joost, Lisa Carmen, Hel!um en the Angry Young Men

Maak kennis met

Muziekcafé Rob van Oostenaward

Rob van Oosten was een zeer bewogen (hoofd)onderwijzer met oog en hart voor de underdog. Zijn grote hobby was muziek. Naast muziekliefhebber was hij een niet onverdienstelijke muzikant en als vrijwilliger bij P3 bovenal een onvermoeibare en getalenteerde organisator, een coach en aanjager van allerlei muziek activiteiten. Rob’s favoriete avond bij P3 was het meest toegankelijke concept van het Purmerendse Poppodium, het Muziek Café, een muzikale inloop avond die hij iedere laatste vrijdag van de maand organiseerde.

Rob overleed onverwachts in 2022. Naar aanleiding van zijn overlijden heeft P3 voor talentvolle jonge muzikanten, acts en bands uit de regio een aanmoedigingsprijs naar hem vernoemd. Met als doel dat P3 zich minimaal 1 x per jaar afvraagt: welke aanmoediging en advies zou Rob deze jonge mensen hebben gegeven? Behalve de eeuwige roem en een wisseltrofee (en beeldje dat weduwe Gerda van Oosten-Weel door Ria Bisseling uit Oostzaan liet maken) ontvangt de winnaar van de Rob van Oosten Award een geldprijs van € 1.000,-

Het doet de jury (Frank van den Berg, programmeur P3, Gerda van Oosten-Weel en de zoons Bart en Daan van Oosten) groot genoegen jullie te melden dat Lorem Ipsum, Joost, Lisa Carmen, Hel!um en the Angry Young Men zijn genomineerd voor de award van 2024.

De genomineerde jonge muzikanten zijn heel divers. De unieke sound van Lorem Ipsum is geïnspireerd door bands als The Smiths, Wire, The Clash, PJ Harvey. Ze timmeren aardig aan de weg met een debuut EP en optreden tijdens Eurosonic Noorderslag. DDe Purmerendse Joost zingt de mooiste Nederlands- en Engelstalige liedjes en heeft als droom een succesvolle zanger te worden. Deze nominatie is alvast een start. Multi-talent Hel!um (Antóni Schulte) brengt een opvallende hiphop stijl een mengelmoes van trap, hyperpop, plugg en rage en is oprichter van de creatieve broedplaats ’the Mudita’ in Purmerend. Singer-songwriter Lisa Carmen heeft heel wat in haar mars. Ze trad op met zelfgeschreven nummers als “Tijd” en covers op het Reuring Festival en is recent gestart aan de Popacademie van ArtEZ. The Angry Young Men speelt uitdagende covers van bands als TOTO, Billy Joel en Deep Purple. Je gaat zeker meer van dit muzikale vijftal horen.

De winnaar van de award wordt op vrijdag 22 maart bekend gemaakt tijdens een extra Muziek Café , waar ook Rob van Oosten’s oude band the Fifties zullen optreden.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 5
Datum vrijdag 22 maart 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
19:00 uur
19:15 uur
01:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
TIMETABLE 19.00 uur doors
19.15-19.45 The Fifties
20.00-20.30 Lisa Carmen
20.45-21.15 Joost
21.30-22.00 Lorem Ipsum
22.15-22.45 Hel!um
23:00-23.30 The Angry Young Men
24.00 uur bekendmaking

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer