vr 29 maart
Muziekcafé
met
the Lost Noise
met the Lost Noise

Maak kennis met

Muziekcafé met the Lost Noise

Zit- en staconcert

The Lost Noise is een het Indierock collectief uit het prachtige Noord-Holland! Verwacht scheurende gitaren, funky bas lijnen en een dikke groove, maar ook ballads, synths waarbij het experiment niet geschuwd wordt. Qua sound neigen ze richting Foo Fighters en Anouk, afgewisseld met artiesten als Bloc Party en The War On Drugs. Dat maakt de muziek uniek en verfrissend en ook herkenbaar.

Natascha als frontvrouw en bassiste staat met een voet in de ritmesectie en de andere voet in de melodieen, Jelmer op drums en samples voor de beat en de bliep. Nick en David die de gitaren, gekkigheid en achtergrondzang voor hun rekening nemen, maakt dat The Lost Noise garant voor een rockshow! Ze nemen zelfs hun eigen lichtshow mee!

Afgelopen augustus 2023 hebben ze hun EP “Evolution” uitgebracht, deze geheel zelf opgenomen en gemixed. Deze EP is zeer goed ontvangen met lovende recensie’s op oa 3voor12/NH en verschillende ander lokale media van Noord Holland. Laat je verrassen door The Lost Noise!

Huisband

Natuurlijk staat ook de huisband weer op het podium. Heb je zin om mee te spelen of te zingen? Dat kan. Als je meedoet speel je één keer mee met de huisband een week voorafgaand aan het optreden.Meer info, inschrijven of een complete setlijst ontvangen ? Mail naar huisband@p3purmerend.nl en je krijgt alle informatie.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 7,50
Datum vrijdag 29 maart 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
20:00 uur
20:30 uur
23:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Meer info

 

"de band heeft een dikke sound en goede rocksongs"

 

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer