vr 24 mei
Muziekcafé
met
Soulquake
met Soulquake

Maak kennis met

Muziekcafé met Soulquake

Zit- en staconcert
Stampende Sixties Soul en rauwe Gospelblues. Een 10-koppige band (strakke ritmesectie, sappige blazers, swingende backingladies) die onder leiding van powerhouse frontlady Rosanne de klassiekers van Otis, Wilson, Etta en Aretha tot een dampend kookpunt brengt. Of we nu spelen op een festival, een bruiloft, of in een kroeg, Soulquake brengt de sixties soul classics met veel overtuiging, energie en plezier naar de tijd van nu: stil zitten is geen optie, gedanst moet er worden!

Stralend middelpunt en troefkaart van de band is leadzangeres Rosanne, die zingt met alles wat ze heeft. Ze danst, ze stampt, ze gromt, ze gáát. Soulvol en swingend of vuig en smerig, ze trekt het uit het diepste van haar ziel en geeft alles. Met haar indrukwekkende power tijdens de shows laat ze niet alleen de band twee tandjes beter spelen, ook het publiek trekt ze zonder problemen mee het soulfeestje in!

Soulquake! speelde onder meer op festivals als Haarlem Jazz (dit jaar voor de derde keer!), Surfana Festival (Bloemendaal), Jazz in de Gracht (Den Haag) en de Vierdaagsefeesten (Nijmegen). Maar we zijn ook regelmatig te vinden in muziekcafés als ’t Oude Pothuys (Utrecht), Miles (Amersfoort), Taverne (Bergen) en Stiels (Haarlem). Groot podium, klein podium, wij passen altijd en gaan er altijd vol in!

Huisband

Natuurlijk staat ook de huisband weer op het podium. Heb je zin om mee te spelen of te zingen? Dat kan. Als je meedoet speel je één keer mee met de huisband een week voorafgaand aan het optreden.Meer info, inschrijven of een complete setlijst ontvangen ? Mail naar huisband@p3purmerend.nl en je krijgt alle informatie.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 7,50
Datum vrijdag 24 mei 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
20:00 uur
20:30 uur
23:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Meer info

 

"good ol' soul"

 

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer