Muzikale wandeling met P.J.M. Bond, TODO & CO, Botman & Van Vleuten

Maak kennis met

De Muzikale wandeling start om 11:00 uur bij “Camping In het Fruit” op Volgerweg 86 in de Zuidoostbeemster, lengte is 7 km en duurt in totaal drie uur. Het leidt je over over de welbekende strakke lijnen, recht toe recht aan wegen, in de Beemster. Met het kaartje voor de muzikale wandeling heb je daarna toegang tot de rest van het programma op zaterdag 6 juli.

Botman en van Vleuten

Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten zijn bekend van hun vertelconcerten ‘Grote Verhalen’ en ‘Love Letters’. Zij wisselen de muziek af met grappige anekdotes en mooie verhalen. Met één gitaar en twee stemmen spelen zij eigen werk en songs van iconen als James Taylor, Leonard Cohen en Joni Mitchell.

Hun Americana repertoire laat je muzikaal reizen naar de USA, de bakermat van de folk, country en meer jazzy songs – met hier en daar een verdwaalde fado of chanson.

Voor deze gelegenheid spelen zij een mooie mix van oud en nieuw werk. Je kunt rekenen op een kleine sneak preview van het nieuwe programma waar zij nu aan werken en waarmee ze in het najaar op de planken zullen staan.


“In Our Time” Muzikale spoedcursus Ernest Hemingway door P.J.M. Bond

P.J.M. Bond verdiende zijn sporen met zijn band Dandelion, waarmee hij twee albums uitbracht: -“Everest” (2016) en “Laika, Belka, Strelka” (2019). Daarnaast speelt Bond al jaren als sessiemuzikant bij onder andere VanWyck, Judy Blank, Yorick van Norden, Her Majesty, en AlascA. In 2021 debuteerde Bond met een solo-EP getiteld -“Sunset Blues” (via Concerto Records), welke onmiddellijk veel internationale aandacht kreeg. Americana UK noemde de muziek hierop “guitar and vocal folk perfection,” en country blog Holler schreef: “Bond has crafted an understated masterpiece.”

Eind 2023 volgt zijn debuutalbum: “In Our Time”, geïnspireerd door Ernest Hemingway’s gelijknamige verhalenbundel, gepubliceerd in 1925.Het album is uniek in haar combinatie van muziek en literatuur. Op “In Our Time” toont Bond zich bovendien een waar multi-instrumentalist, want hij verzorgde niet alleen de gitaar- en pianopartijen, maar ook dwarsfluit, harmonium, jew harp, mondharmonica, orgels en meer. Voor de mastering van “Sunset Blues” en “In Our Time” werkte Bond samen met Ed Brooks (Fleet Foxes, R.E.M., Pearl Jam). Bond zorgt voor een frisse en unieke wind in het songwriter-circuit, waarin confessional songwriting de boventoon viert. Het is tijd voor een nieuwe verhalenverteller, het is tijd voor literaire Americana van de bovenste plank: het is tijd voor P.J.M. Bond


TODO & CO wereldmuziek

Wervelende wereldmuziek, gespeeld door 4 multi-instrumentalistes. Van Arabisch tot Angolees, van Braziliaans tot Bulgaars, van Macedonisch tot Mauritiaans, Todo & Co speelt de mooiste nummers uit verschillende muziekstijlen en brengt ze samen in een aanstekelijk swingend, feestelijk en ontroerend programma. Je wordt meegenomen in het hechte en enthousiaste samenspel en de spannende samenzang, waardoor een concert van Todo & Co een hartverwarmende belevenis is. Toiny Tune: lead vocals, gitaar, percussie Dominique Romeny: sopr. sax, gitaar, mandoline, vocals Martine Woudt: bas, trompet, viool, vocals Fredrike de Winter: accordeon, percussie, vocals

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 21,20
Datum zaterdag 06 juli 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
10:30 uur
11:00 uur
14:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
PROGRAMMA 10:30 verzamelen
11:00 wandelen
11:30 P.J.M. Bond
12:00 wandelen
12:30 Botman en van Vleuten
13:00 wandelen
13:30 Todo & Co
14:00 uur einde

Meer info

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer