zo 26 mei
Niels
van der Gulik
ode aan Maarten van Roozendaal
jij blijft bij mij
ode aan Maarten van Roozendaal jij blijft bij mij

Maak kennis met

Klinkt als: Tribute band

Niels van der Gulik

Niels van der Gulik “Jij blijft bij mij” een ode aan Maarten van Roozendaal

Zanger Niels van der Gulik en instrumentalist Richard Heijerman brengen een ode aan de tien jaar geleden overleden Maarten van Roozendaal. Deze middag brengen zij deze gepassioneerde liedjesschrijver en zanger tot leven met verhalen en een greep uit zijn werk.

Maarten van Roozendaal was één van de beste kleinkunstenaars van de afgelopen decennia. Zijn podiumgemak, ontzaglijke stemgeluid, grote muzikaliteit en vernuftige teksten maakten diepe indruk op publiek en pers. Met liederen als Red mij niet, Kerstmis in April, Trouw zijn en Mooi stal hij hun harten.
Zijn werk werd meermaals bekroond. Helaas mocht Nederland maar kort van zijn ongelooflijke talent genieten; hij overleed jong, toen hij 51 was. Met een subtiel gevoel voor humor zei Maarten ooit: ‘Het leven heeft geen zin, maar ik wel’. Zijn overweldigende oeuvre getuigt hiervan: als geen ander wist hij het leven op het podium te vieren.

Niels en Richard spelen een greep uit zijn werk en staan weer even stil bij het werk van Maarten van Roozendaal: zijn liederen, teksten en verhalen. Niels heeft zich in de nabije regio al in veel hoedanigheden van zich laten horen. Zo reist hij nog steeds het hele land door met een Ramses en Simon & Garfunkel programma. Daarnaast heeft hij zich nu toegelegd op het werk van Maarten en wellicht toert hij over een jaar daarmee door het hele land. Multi instrumentalist Richard Heijerman speelt daar altijd een rol bij, meestal als drummer, maar vanmiddag als pianist.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
€ 16,70
Datum zondag 26 mei 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
14:30 uur
15:00 uur
17:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Zitconcert Wil je liever staan?
Dat kan natuurlijk ook!

En wat wil je dan nog meer

 
za 02 mrt

GERARD EKDOM – BACK TO THE DISCO

Aanvang 20:00 uur, voorverkoop € 24,00
zo 03 mrt

The Blues met Veldman Vintage Project

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 16,70
vr 08 mrt

The Story of George Michael – Charly Luske

Aanvang 21:30 uur, voorverkoop € 26,70
 
Wij gebruiken cookies Lees meer