vr 15 maart
The Smiths
Presumably
support
Lorem Ipsum
support Lorem Ipsum

Maak kennis met

Klinkt als: Tribute band

The Smiths Presumably

Timetable:
Support Lorem Ipsum 21.00-21.30 uur
The Smiths Presumably 22.00 uur

Geen andere tribute band vertolkt het oeuvre van The Smiths zo indrukwekkend als The Smiths Presumably. De Belgische band, met Limburgse roots, heeft nota bene in het Verenigd Koninkrijk een ijzersterke podiumreputatie opgebouwd.In de bakermat van The Smiths brengen ze de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 zoals This Charming Man, Bigmouth Strikes Again, Girlfriend In A Coma en There Is A Light That Never Goes Out voor uitverkochte zalen weer tot leven. Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs het grootste muurbloempje aan het dansen brengt.
De stem, uitstraling en podiumact van zanger Jürgen Wendelen – half Brit, half Belg – komen bijzonder dicht in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger in zijn hoogdagen. Daarbij wordt hij geruggesteund door de Limburgse band die vol overgave en precisie speelt. Wie niet de kans had om op Breekend in 1984 het enige Belgische optreden ooit van The Smiths bij te wonen of wie er graag nog eens aan herinnerd wordt, kan nu dankzij these charming men terugreizen in de tijd.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is een alternatieve band uit Volendam. Het viertal brengt een unieke sound geïnspireerd door acts als The Smiths, Wire, The Clash en PJ Harvey. Daarnaast hoor je ook veel elementen van de 70s punktijd en referenties naar moderne bands zoals Fontaines D.C. en The Strokes. Deze invloeden zijn te horen op de debuut EP en ‘Bitter Garnish’, de tweede EP die eerder dit jaar uitkwam. Lorem Ipsum heeft een gemixt repertoire en een energieke live presence. De band trad eerder op bij radiostations 3FM, KINK FM en deed mee aan de Amsterdamse Popprijs, speelde op de Pinguin Showcases tijdens Eurosonic Noorderslag en stond dit jaar zelfs in Londen. Met een debuut album en een landelijke clubtour samen met BLANKO in het vooruitzicht ligt er nog veel in het verschiet voor de band.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
Deurverkoop
€ 17,70
€ 21,70
Datum vrijdag 15 maart 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
20:30 uur
21:00 uur
01:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Meer info

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer