vr 10 mei
Tim
Akkerman
Church Tour '24
Support Pieternel
Church Tour '24 Support Pieternel

Maak kennis met

Tim Akkerman

Zitconcert

Tim Akkerman, een ervaren muzikant met een diepgaande passie voor zijn vak, neemt het publiek mee op een intieme muzikale reis. Na een succesvolle Pub-tour zal hij nu een solo church tour door kleine kapelletjes in Nederland gaan doen.

Het getuigt van zijn streven naar een intieme en persoonlijke connectie met zijn publiek. Deze tour biedt niet alleen een unieke ervaring voor de fans, maar laat ook Tim’s veelzijdigheid als artiest zien, waarbij hij zijn muziek op een intieme en authentieke manier deelt.

In deze intieme setting kunnen de toeschouwers genieten van Tim’s indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Deze church tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Tim Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

Als support act speelt Pieternel.
Pieternel, een Amsterdamse zangeres, maakt Americana muziek die klassieke country combineert met moderne pop en folk.Haar muziek doet denken aan artiesten zoals Brandi Carlile, First Aid Kit en Chris Stapleton. Op jonge leeftijd won ze de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Door het schrijven van haar eigen nummers vond ze haar stem in de storytelling van countrymuziek, geïnspireerd door Bonnie Raitt, Dolly Parton en Eva Cassidy.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Voorverkoop
Deurverkoop
€ 21,70
€ 24,20
Datum vrijdag 10 mei 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
19:30 uur
20:00 uur
23:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
ZItconcert Wil je liever staan?
Dat kan natuurlijk ook!
LOCATIE Keyserskerk, Middenweg 148,
1462 HL Middenbeemster

 

"bijzondere en intieme ervaring"

 

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer