vr 13 september
Vengeance &
Picture
Vengeance & Picture

Maak kennis met

VENGEANCE & Picture

VENGEANCE is hét merk voor onvervalste Nederlandse hardrock. Met herkenbare riffs en melodieus gitaargeweld blijft VENGEANCE de vele fans in binnen- en buitenland in vervoering brengen. En de aanhang groeit na 40 jaar nog steeds. VENGEANCE staat voor Classic Heavy Rock in optima forma. De krankzinnige super frontman Leon Goewie jaagt zichzelf en zijn band tot hoog in the rockin’ heaven. VENGEANCE bracht in de jaren 80 klassieke albums als We Have Ways To Make You Rock, Take It Or Leave It en Arabia met producer Oscar Holeman. Eind 2005 heeft Leon Goewie met goede vriend producer, zanger en gitarist Michael Voss (o.a. Mad Max, Bonfire) met een flink aantal gastmusici (Accept, Ayreon, Sinner, Sleeze Beez, Paul Sabu, Casanova en Warlock) het magistrale (door de critici en fans wereldwijd de hemel in geprezen) come-back album Back In The Ring opgenomen. VENGEANCE heeft net zijn 40ste verjaardag gevierd. See you on the road again.

Picture
Picture is Nederlands eerste echte heavymetalband. met de stevige rock die aan de basis lag van de latere heavy metal. De band werd vooral bekend door de radio-uitzendingen het nummer Bombers dat bekend was onder metalminnend Nederland. De band geniet bekendheid in Nederland, Duitsland, Italië, Japan en Zuid-Amerika (vooral Brazilië en Mexico), maar wist nooit echt het grote publiek te bereiken. De band stond in voorprogramma’s van AC/DC, Ted Nugent en Saxon. De band bestond in veel wisselende samenstellingen.
De nieuwe line-up is sterk en dat blijft niet ongezien. De krachtige zang van Peter Strykes en het nieuwe (old school) geluid van Len Ruygrok zorgen ervoor dat de band weer volop toured. De band bezoekt in de periode 2021 – 2023 Europese landen als Griekenland, België, Duitsland, Denemarken, Spanje en Polen en daarnaast wordt 2023 afgesloten met een tour van 14 dagen door de steden Sau Paulo, Limeira, Curitiba en Londrina in Brazilië.

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Early bird ticket
Voorverkoop
Deurverkoop
€ 16,70
€ 19,20
€ 21,70
Datum vrijdag 13 september 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
20:30 uur
21:00 uur
01:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 27 sep

Waylon

Aanvang 20:30 uur, voorverkoop € 30,70
 
Wij gebruiken cookies Lees meer