vr 27 september
Waylon

Maak kennis met

Waylon’s Wicked Anniversary tour

2024 – 24 popzalen
Waylon komt dit jaar eindelijk weer met een tour langs bekende poppodia van Nederland om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt, zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar dat was hij dus in eerste instantie ook helemaal niet van plan. Onder lichte dwang is het toch gelukt om het in 2 uur te proppen.Wie de zanger trouw heeft gevolgd weet dat als hij eenmaal op het podium staat het heel lastig is om hem ervan af te krijgen. En gelukkig maar want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort. Zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour noemt hij het, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière. Op de vraag wat hem het meest is bijgebleven uit die 15 jaar zegt hij volmondig:” I’m still standing!”

VAN TALENTENJACHT NAAR COACH VAN THE VOICE
Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden.15 jaar en 8 albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary tour”.Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van 1 van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omver blies met zijn versie van ‘This is a Mens world ‘. Waylon is de eerste Nederlander die bij Motown tekent.

HET DRAAIT UITEINDELIJK ALLEMAAL OM DE MUZIEK
In 15 jaar volgen na Wicked Ways: The Escapist, Common Linnets ( met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem.
Maar het waren niet alleen albums; ook twee songfestival deelnames (waarvan 1 deelname op de tweede plaats eindigde), een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland en zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij ongeëvenaard de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt, want live op het podium is hij op zijn best!Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van 15 jaar niet te gaan zien.

Foto: Robin Eggenkamp

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Early bird ticket
Late bird ticket
Voorverkoop
€ 28,70
€ 34,20
€ 30,70
Datum vrijdag 27 september 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
19:30 uur
20:30 uur
01:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden

En wat wil je dan nog meer

 
do 25 apr

Popup Choir, Nederpop Singalong

Aanvang 20:00 uur, voorverkoop € 15,20
zo 28 apr

Ernst Jansz – Ernst 75

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 21,70
vr 03 mei

Toontje Lager

Aanvang 21:30 uur, voorverkoop € 20,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer