vr 5 april
Wild
Romance
Shpritsz & Hitsz Tour
support Still Diggin'
Shpritsz & Hitsz Tour support Still Diggin'

Maak kennis met

De Wild Romance: still going strong!

Dit concert is verplaatst naar 5 april

Wild Romance is alive and kicking. Het klassieke album Shpritsz heeft niks aan kracht ingeboet. 45 jaar geleden kwam het album Shpritsz van Herman Brood & His Wild Romance uit. Het album werd door Oor verkozen als op drie na beste van Nederland, de VPRO maakte er een Classic Albums-documentaire over, en het stond #35 in de Amerikaanse hitlijsten. Dat zijn dan ook redenen genoeg om een tour volledig te weiden aan dit legendarische album. Het album wordt aangevuld met de grote hits tijdens de nieuwe tour.

Natuurlijk is de originele gitarist/componist Dany Lademacher erbij die van dé gitaarlick van Saturday Night. Naast stergitarist Lademacher bestaat de band uit David Hollestelle, uitgeroepen tot All Time Favourite Gitarist Benelux, op gitaar, toetsenist Otto Cooymans, bassist Gee Carlsberg, Jan ’t Hoen op drums en de charismatische Jo de Roeck als zanger en frontman.

Namens de mannen van Wild Romance nodigen we iedereen uit voor de tour en Herman zong het al: We feel like doin’it (cha cha!).

Support Still Diggin’
Still Diggin’ is opgericht in 2020 door Ruuds Lot, Selwyn Strijker en Oscar Strijker. Drie muzikanten die van jongs af aan dezelfde muzikale passie delen voor de rockband Vitesse. Uit deze succesvolle Nederrockbands zijn twee andere topbands ontstaan. Herman Brood & his Wild Romance en Powerplay. De gedeelde liefde voor deze bands waren aanleiding om jaren later de unieke rockband Still Diggin’ op te richten.

Afterparty wordt verzorgd door de Clip CLub

Tickets
Al onze prijzen zijn inclusief € 1,70 service fee
Prijzen Early bird ticket
Late bird ticket
Voorverkoop
€ 19,20
€ 24,20
€ 21,70
Datum vrijdag 05 april 2024
Tijd Open
Aanvang
Einde
20:30 uur
21:30 uur
01:00 uur
Leeftijd Alle leeftijden
PROGRAMMA 21:30- 22:15 support Still Diggin'
22:15 -23:30 Wild Romance Shpritsz & Hitsz Tour

 

"We feel like doin’it"

 

En wat wil je dan nog meer

 
vr 06 sep

Bermuda’s Dek vol.5

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 13,70
za 07 sep

Shivers Hardstyle Classics

Aanvang 15:00 uur, voorverkoop € 19,50
vr 13 sep

Vengeance & Picture

Aanvang 21:00 uur, voorverkoop € 19,20
 
Wij gebruiken cookies Lees meer