Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

P3 is toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Onze hoofdingang is te bereiken via het fietspad met een aparte rolstoel/fiets opgang. De centrale foyer en de zalen zijn gelijkvloers en goed te bereiken. P3 beschikt over één aangepast toilet, op de begane grond rechts van de centrale ingang. Houd er rekening mee dat het enige tijd kost om vanuit een van de zalen bij dit toilet te komen.

Zitplaatsen
Of er zitplaatsen aanwezig zijn verschilt per zaal en per voorstelling. In de theaterzaal zijn er zitplaatsen aanwezig mits het een theatervoorstelling is. In de grote en kleine zaal zijn doorgaans geen zitplaatsen. Wel zijn er verschillende voorstellingen op zondag waarbij er zit- en staplaatsen zijn. Dit wordt per voorstelling apart aangegeven. Aan de zijkant van de zalen en op het balkon hebben we een aantal plekken waar je kunt leunen/zitten. Als je vanwege een beperking een zitplek nodig hebt, dan zetten we graag een stoel voor je neer, indien de drukte van de show dit toelaat. Als je hier gebruik van wilt maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via productie@p3purmerend.nl

Rolstoelplaatsen
Er zijn geen vaste rolstoelplekken, maar we kijken graag samen naar de mogelijkheden. Als je van een rolstoelplek gebruik wil maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via productie@p3purmerend.nl. Er zijn geen aparte rolstoeltickets beschikbaar, je kunt gebruik maken van reguliere tickets. Er is ook 1 rolstoel beschikbaar voor minder validen. Het is niet mogelijk om met een scootmobiel een optreden bij te wonen.

Parkeren
Achter P3 zijn er een aantal parkeerplaatsen die op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid gereserveerd kunnen worden voor minder validen. Stuur een mail naar productie@p3purmerend.nl als je hiervan gebruik wil maken.

Wij gebruiken cookies Lees meer