Vacatures & Vrijwilligers

P3 Crew from Pop Podiump3 on Vimeo.

GEZOCHT: DOORTASTENDE AVONDCOöRDINATOR

Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend is het poppodium van Purmerend en omstreken. Deze cultuurtempel heeft 2 popzalen (300 en 850 bezoekers), een theaterzaal, een café en 5 oefenruimtes voor bands.

P3 is per direct op zoek naar een oproepbare avondcoördinator voor de avonden/nachten, vooral in het weekend.

Taken:
De avondcoördinator is verantwoordelijk voor de volledige operationele bedrijfsvoering van concerten, evenementen en dance avonden:
– Voorafgaand aan openstelling draagt de avondcoördinator zorg voor alle voorbereidende werkzaamheden, zoals het inrichten van de ruimtes, het indelen van wisselkassen en instructie aan het personeel.
– De avondcoördinator treedt tijdens de productie op als gastheer/gastvrouw. Hij/zij bewaakt de doorloop van de avond, geeft sturing aan de (financiële) organisatie en fungeert als eerste aanspreekpunt bij calamiteiten, alsmede voor bands/artiesten, bezoekers en (vrijwillig) personeel. Veiligheid, professionaliteit en gastvrijheid zijn hierbij speerpunten. Indien nodig springt de ACO bij.
– Tot slot stuurt de avondcoördinator aan het eind van de avond de schoonmaak aan en sluit hij/zij het pand af.

Functie-eisen:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Leiding kunnen geven aan een groep van minimaal 10 medewerkers
• Flexibel in te roosteren
• Doortastend, assertief, probleemoplossend vermogen, kunnen improviseren
• Kunnen presteren onder druk
• Tactvol en gastvrij
• Aantoonbare horeca ervaring is een vereiste
• Affiniteit met muziek
• Woonachtig in regio Waterland en omstreken

Honorering wordt vastgesteld op basis van de genoten opleiding en ervaring, conform CAO Nederlandse Podia.

Zie de website www.p3purmerend.nl voor meer informatie omtrent P3. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Paulus Brugman. Tel: 0299-411238, bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur je sollicitatie, liefst per email, vóór 8 oktober 2018 naar: directie@p3purmerend.nl

 

 

Stage lopen bij P3?
MBO-ers en HBO-ers opgelet! P3 is altijd op zoek naar meewerk stagiaires op het gebied van marketing(HBO), productie (HBO), horeca (MBO/HBO) of techniek (MBO/HBO). Wij zoeken stagiair(e)s die minimaal 5 maanden stage moeten lopen (min 32 uur per week). Bij P3 krijg je als stagiair(e) veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je krijgt professionele begeleiding van een van de stafkrachten. Wij verwachten van stagiair(e)s echter ook veel eigen inzet en initiatief. P3 biedt een stagevergoeding en onbeperkt toegang tot alle concerten en  evenementen tijdens je stageperiode.

Stagiair(e) Marketing & Publiciteit De Popfabriek i.s.m. Muziekschool Waterland
Periode: januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar meewerkstage (o.a. Communicatie, Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage De Popfabriek

Stagiair(e) Marketing
Periode: september t/m januari of januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar meewerkstage (o.a. Communicatie, Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage Marketing

Stagiair(e) Productie
Periode: September t/m januari en januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar stage (o.a. Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage Productie

Stagiair(e) Techniek
Periode: februari t/m einde seizoen
Soort stage: MBO niveau 2 t/m 4 in de podiumtechniek
Vacature Stage Techniek

Vrijwilliger worden?
Barmedewerkers, Glazenhalers, Artiesten- en Crewcatering, Kassamedewerkers, Garderobemedewerkers. Binnen een organisatie als P3 neemt de horeca een belangrijke plaats in als je kijkt naar de hoeveelheid werkzaamheden en diensten die hiervoor ingepland en uitgevoerd moeten worden. Taken uitvoeren binnen de horeca is taken uitvoeren binnen een gezellige omgeving. Je hebt direct te maken met het publiek dat een avond uit is en daardoor een uitbundiger contact met jou zal hebben dan bijvoorbeeld met de bakker wanneer ze een brood kopen. Op de eerste plaats vervul je een dienstverlenende functie. Jouw manier van serviceverlening zal mede het beeld bepalen dat de bezoeker van P3 heeft. Plezier hebben in dienstverlening is daarom ook belangrijk.

Bij live avonden werkt P3 met vrijwilligers, bij dance avonden en commerciële verhuur werkt P3 met betaalde medewerkers. Aanmelden? Mail horeca@p3purmerend.nl dan sturen wij je z.s.m. een aanmeldingsformulier toe!

Lichttechnici gezocht!
Voor de afdeling techniek zijn we op zoek naar vrijwillige lichttechnici die de band avonden van een spetterende lichtshow kunnen voorzien. Via onze interne opleiding leiden we je op tot volwaardig licht technicus en kun je zelfstandig de lichtshow programmeren en uitvoeren. Dus heb je affiniteit met techniek, vindt je het leuk om creatief met licht bezig te zijn of lijkt het je gewoon super leuk om te doen. Stuur dan je motivatie naar techniek@p3purmerend.nl dan nodige we je uit voor een gesprek!