Vacatures & Vrijwilligers

VACATURE BESTUURSLEDEN P3
Heb jij affiniteit met onze stad, de regio Waterland en de muziekbranche? Dit is je kans om
plaats te nemen in het bestuur van hét podium voor livemuziek, dans en theater in Purmerend!
Pop- en Cultuurpodium P3 zoekt 5 nieuwe bestuursleden, die samen aan de slag gaan
met de doorontwikkeling van P3. Klik hier: Profiel nieuwe bestuursleden P3 04052018 voor de volledige vacature.

P3 Crew from Pop Podiump3 on Vimeo.

Stage lopen bij P3?
MBO-ers en HBO-ers opgelet! P3 is altijd op zoek naar meewerk stagiaires op het gebied van marketing(HBO), productie (HBO), horeca (MBO/HBO) of techniek (MBO/HBO). Wij zoeken stagiair(e)s die minimaal 5 maanden stage moeten lopen (min 32 uur per week). Bij P3 krijg je als stagiair(e) veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je krijgt professionele begeleiding van een van de stafkrachten. Wij verwachten van stagiair(e)s echter ook veel eigen inzet en initiatief. P3 biedt een stagevergoeding en onbeperkt toegang tot alle concerten en evenementen tijdens je stageperiode.

Stagiair(e) Marketing & Publiciteit De Popfabriek i.s.m. Muziekschool Waterland
Periode: januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar meewerkstage (o.a. Communicatie, Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage De Popfabriek

Stagiair(e) Marketing
Periode: september t/m januari of januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar meewerkstage (o.a. Communicatie, Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage Marketing

Stagiair(e) Productie
Periode: September t/m januari en januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar stage (o.a. Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage Productie

Stagiair(e) Techniek
Periode: februari t/m einde seizoen
Soort stage: MBO niveau 2 t/m 4 in de podiumtechniek
Vacature Stage Techniek

Vrijwilliger worden?
Barmedewerkers, Glazenhalers, Artiesten- en Crewcatering, Kassamedewerkers, Garderobemedewerkers. Binnen een organisatie als P3 neemt de horeca een belangrijke plaats in als je kijkt naar de hoeveelheid werkzaamheden en diensten die hiervoor ingepland en uitgevoerd moeten worden. Taken uitvoeren binnen de horeca is taken uitvoeren binnen een gezellige omgeving. Je hebt direct te maken met het publiek dat een avond uit is en daardoor een uitbundiger contact met jou zal hebben dan bijvoorbeeld met de bakker wanneer ze een brood kopen. Op de eerste plaats vervul je een dienstverlenende functie. Jouw manier van serviceverlening zal mede het beeld bepalen dat de bezoeker van P3 heeft. Plezier hebben in dienstverlening is daarom ook belangrijk.

Bij live avonden werkt P3 met vrijwilligers, bij dance avonden en commerciële verhuur werkt P3 met betaalde medewerkers. Aanmelden? Mail horeca@p3purmerend.nl dan sturen wij je z.s.m. een aanmeldingsformulier toe!

Lichttechnici gezocht!
Voor de afdeling techniek zijn we op zoek naar vrijwillige lichttechnici die de band avonden van een spetterende lichtshow kunnen voorzien. Via onze interne opleiding leiden we je op tot volwaardig licht technicus en kun je zelfstandig de lichtshow programmeren en uitvoeren. Dus heb je affiniteit met techniek, vindt je het leuk om creatief met licht bezig te zijn of lijkt het je gewoon super leuk om te doen. Stuur dan je motivatie naar techniek@p3purmerend.nl dan nodige we je uit voor een gesprek!