Vacatures & Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?
Barmedewerkers, Glazenhalers, Artiesten- en Crewcatering, Kassamedewerkers, Garderobemedewerkers. Binnen een organisatie als P3 neemt de horeca een belangrijke plaats in als je kijkt naar de hoeveelheid werkzaamheden en diensten die hiervoor ingepland en uitgevoerd moeten worden. Taken uitvoeren binnen de horeca is taken uitvoeren binnen een gezellige omgeving. Op de eerste plaats vervul je een dienstverlenende functie. Jouw manier van serviceverlening zal mede het beeld bepalen dat de bezoeker van P3 heeft. Bij live avonden werkt P3 met vrijwilligers, bij dance avonden en commerciële verhuur werkt P3 met betaalde medewerkers. Aanmelden? Mail horeca@p3purmerend.nl

Stage lopen bij P3?
MBO-ers en HBO-ers opgelet! P3 is altijd op zoek naar meewerk stagiaires op het gebied van marketing(HBO), productie (HBO), horeca (MBO/HBO) of techniek (MBO/HBO). Wij zoeken stagiair(e)s die minimaal 5 maanden stage moeten lopen (min 32 uur per week). Bij P3 krijg je als stagiair(e) veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je krijgt professionele begeleiding van een van de stafkrachten. Wij verwachten van stagiair(e)s echter ook veel eigen inzet en initiatief. P3 biedt een stagevergoeding en onbeperkt toegang tot alle concerten en  evenementen tijdens je stageperiode.

Stagiair(e) Marketing
Periode: september t/m januari of januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar meewerkstage (o.a. Communicatie, Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage Marketing

Stagiair(e) Productie
Periode: September t/m januari en januari t/m juni
Soort stage: HBO/ 3e jaar stage (o.a. Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement etc)
Vacature Stage Productie

Stagiair(e) Techniek
Periode: September t/m januari en januari t/m juni
Soort stage: MBO niveau 2 t/m 4 in de podiumtechniek
Vacature Stage Techniek

Lichttechnici gezocht!
Voor de afdeling techniek zijn we op zoek naar vrijwillige lichttechnici die de band avonden van een spetterende lichtshow kunnen voorzien. Via onze interne opleiding leiden we je op tot volwaardig licht technicus en kun je zelfstandig de lichtshow programmeren en uitvoeren. Dus heb je affiniteit met techniek, vindt je het leuk om creatief met licht bezig te zijn of lijkt het je gewoon super leuk om te doen. Stuur dan je motivatie naar techniek@p3purmerend.nl dan nodigen we je uit voor een gesprek!