Waterlandse Popprijs

Waterlandse Popprijs 2021

Op vrijdag 15 oktober was het dan eindelijk zover de laatste Waterlandse Popprijs avond in PX in Volendam.

Een traject dat begon met de aanmeldingen in het najaar van 2020 en een startmoment die door de geldende maatregelen rondom COVID een aantal keer werd uitgesteld. In die periode werd er aan de deelnemers een workshop Marketing en Branding aangeboden en een fotosessie en werd er kennis gemaakt met de coaches Tim Knol, Phil Tilli,  Steven Engel, Ruben Hoeke en Remon de Jong. Vanaf september j.l. werden er optredens georganiseerd in de deelnemende zalen :de Harmonie, de Keyserin, P3 het Dorpshuis van Ilpendam en dan de finale in PX .

Achtereenvolgens betraden Roy de Smet, Kompas, Jacob.D Edward, KVBA en The Cruz het podium en het publiek werd verrast door een mengeling van stijlen. Uiteindelijk werd door het tellen van de stemmen en de applausmeter de winnaar bepaald: Jacob D. Edward.

De avond werd besloten door gezamenlijk All You need is love te zingen onder begeleiding van The Cruz.

Al met al een prachtige afronding van de eerste editie van de Waterlandse Popprijs! ( Foto’s van Ron ter Schegget)

Bekijk hieronder een compilatie van de optredens:

De Waterlandse Popprijs is een competitie voor Waterlandse bands, singer-songwriters, rappers en volkszangers in de gemeenten Purmerend, Waterland, Edam-Volendam, Beemster en Landsmeer.

De volgende podia doen mee: Pop- en Cultuurpodium PX, De Harmonie, Dorpshuis Ilpendam, De Keyserin  en Pop- en Cultuurpodium P3. 

 

 

Wij gebruiken cookies Lees meer