Contact & Route

Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
Tel: 0299-411230

Het kantoor van P3 is op werkdagen te bereiken van 10.00 – 16.00 uur, de oefenruimtes ook van 18.00 tot 23.00 uur. De meeste medewerkers zijn echter parttime, ‘s avonds en/of in het weekend werkzaam. Indien mogelijk graag contact opnemen via email of Facebook.

Directeur / Dance Programmering – Paulus Brugman email
Live Programmering – Frank v/d Berg email
Marketing/Ticketing – Monique Scholten email
Productie – Stagiair(e) email
Horeca/Zalenverhuur – Barry van Smeden email
Financiële administratie – Lieke Bannenberg email
Oefenstudio’s – Tom en Radboud email
Techniek – Ferry Veenman email

Locatie
P3 ligt aan de rand van het oude centrum van Purmerend. P3 is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of per auto. De bushalte richting Amsterdam CS is tegenover P3. Het treinstation is gelegen op 3 minuten loopafstand.

Parkeren
Direct naast P3 is een groot parkeerterrein. Voor €2,- per dag kun je hier parkeren (vrijdag na 21.00, zaterdag na 18.00 uur en op zondag gratis). In de directe omgeving zijn nog een aantal parkeerterreinen te vinden (5 minuten loopafstand).

Plan mijn reis

Mindervaliden
Kun je niet lang staan; dan kun je een kruk reserveren. Je kunt dit alleen aanvragen per mail via productie@p3purmerend.nl (tot een week van tevoren). We hebben slechts 6 krukken beschikbaar, dus mail op tijd! Het is verboden zelf meubilair uit de foyer te pakken en in de zaal te plaatsen vanwege brandveiligheid. Er is een invalidentoilet en alle zalen zijn gelijkvloer. Bij een uitverkocht concert is het zeer aan te raden op tijd aanwezig te zijn.