Contact & Route

Pop- en Cultuurpodium P3 (let op geen parkeerplekken meer op de Purmersteenweg)
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
Tel: 0299-411230

Het kantoor van P3 is op werkdagen te bereiken van 10.00 – 16.00 uur, de oefenruimtes ook van 18.00 tot 23.00 uur. De meeste medewerkers zijn echter parttime, ‘s avonds en/of in het weekend werkzaam. Indien mogelijk graag contact opnemen via e-mail of Facebook. Een klacht indienen? Mail naar e-mail .

Directeur / Dance Programmering – Rob Bout e-mail
Live Programmering – Frank v/d Berg e-mail (Geen kantoor in P3, alleen per mail bereikbaar)
Marketing – Nanda Haverkort e-mail
Productie – Stagiair(e) e-mail
Horeca/Zalenverhuur – Barry van Smeden e-mail
Financiële administratie – Lieke Bannenberg e-mail
Oefenstudio’s – Tom en Radboud e-mail
Techniek – Ferry Veenman e-mail
Beheer – Ariane van Pelt

Bestuur P3
Bojan Dekker – voorzitter
Fred Bond
Marco van der Voort
Peter de Koster

Locatie
P3 ligt aan de rand van het oude centrum van Purmerend. P3 is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of per auto. De bushalte richting Amsterdam CS is tegenover P3. Het treinstation is gelegen op 3 minuten loopafstand.

Parkeren
Vanaf maandag 21 oktober kunnen automobilisten geen gebruik meer maken van het parkeerterrein aan de Purmersteenweg (tegenover P3, zie afbeelding hieronder). Er wordt dan gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de transformatie tot woongebied. Er zijn beperkte parkeerplaatsen beschikbaar bij Gemeente Purmerend. Daarnaast zijn er ook plekken beschikbaar bij parkeerplaats Poelstraat (achter de bibliotheek), welke op 5 minuten afstand ligt van P3. 

Plan mijn reis

Mindervaliden
Kun je niet lang staan; dan kun je een kruk reserveren. Je kunt dit alleen aanvragen per mail via productie@p3purmerend.nl (tot een week van tevoren). We hebben slechts 6 krukken beschikbaar, dus mail op tijd! Het is verboden zelf meubilair uit de foyer te pakken en in de zaal te plaatsen vanwege brandveiligheid. Er is een invalidentoilet en alle zalen zijn gelijkvloers. Bij een uitverkocht concert is het zeer aan te raden op tijd aanwezig te zijn.

Betalen in P3
Bij P3 kun je zowel contant als met pin betalen.