Zaalverhuur

P3 beschikt over drie prachtige zalen die per stuk of gezamenlijk verhuurd worden. De zalen zijn geschikt voor onder andere vergaderingen, presentaties, seminars, beurzen, workshops, bedrijfsfeesten, jubilea, ceremonies, bruiloften, liveoptredens, begrafenissen, voorstellingen etc. Alle zalen zijn voorzien van moderne technische faciliteiten. Wat we niet in huis hebben kunnen we namelijk voor je inhuren. We hebben ook verschillende ruimtes die geschikt zijn als break-out ruimte tijdens het evenement zoals de foyer en de bovenfoyer.

We hebben ook een groot netwerk van topmusici en DJ’s die graag tijdens een evenement komen spelen. Op basis van de wensen benaderen wij artiesten die feilloos aanvoelen welke muziek bij jouw evenement past. Wil je een live video streaming & recording service van je evenement. Ook dat kan! Zo kunnen genodigden het evenement waar ook ter wereld bijwonen. We kunnen natuurlijk ook een lekkere lunch, iets extra’s bij de koffie, een borrel of een diner regelen. Laat ons weten wat je wensen zijn zodat wij het kunnen regelen.

Rond P3 is er voldoende parkeergelegenheid. De centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid  zorgen ervoor dat P3 een uitstekende locatie is voor jouw evenement.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een rondleiding of meer (prijs) informatie, 0299-411230 of email.

Grote zaal

De grote zaal heeft een uitstekende akoestiek en  is voorzien van moderne technische faciliteiten. Deze zaal is zeer geschikt voor een concert, beurs, presentatie, symposium en een personeelsfeest. De ruimte is flexibel in te richten en heeft een grote bar.  De kleedkamers zijn via de zaal te benaderen.

Afmeting 330 m2
Podium 10 x 6 m (effectief) verhoogd  | plattegrond
Feestopstelling 600 personen
Theater/vergaderopstelling 225 personen
Dineropstelling 175 personen
Technische specificaties zie rider

Het is ook mogelijk om de grote zaal inclusief balkon te huren. In dat geval kunnen er 800 personen in en is de afmeting 425m2

Kleine zaal

De kleine zaal is geschikt voor kleinere concerten, presentaties, vergaderingen en voorstellingen. Deze ruimte wordt ook regelmatig verhuurd aan scholen voor muziek of dansles. De akoestiek is uitstekend net als de technische faciliteiten. De ruimte is flexibel in te richten en heeft een bar. De kleedkamers zijn via de zaal te benaderen.

Afmeting 240 m2
Podium 10 x 5 m (effectief) verhoogd |  plattegrond
Feestopstelling 300 personen
Theater/vergaderopstelling 100 personen
Dineropstelling 80 personen
Technische specificaties zie rider

Theaterzaal

De kleine zaal is geschikt voor kleinere concerten, (dans)voorstellingen, repetities en vergaderingen. De zaal heeft een mooie houten vloer en heeft geen apart podium. Er is een uitschuifbare tribune voor 134 personen.  In deze ruimte vinden de voorstellingen van Theater de Verbeelding plaats. Deze wordt ook regelmatig verhuurd aan orkesten. De ruimte is flexibel in te richten maar heeft geen bar in de ruimte zelf. De bar vind je bij de ingang van de theaterzaal.De akoestiek is uitstekend net als de technische faciliteiten. De kleedkamers zijn via de zaal te benaderen.

Afmeting 208 m2
Podium 12 x 7,5 m vlakke houten vloer |  plattegrond
Feestopstelling 300 personen
Theater/vergaderopstelling 134 personen
Dineropstelling 100 personen
Technische specificaties zie rider

Vergaderruimtes

We hebben verschillende kleine vergaderruimtes die gereserveerd kunnen worden voor groepen kleiner dan 20 personen.

Prijzen

Voor de verschillende zalen hanteren we verschillende tarieven. Deze zijn afhankelijk van het dag of dagdeel dat de ruimte gehuurd wordt maar ook of je een profit of non-profit organisatie bent. Als je een ruimte huurt kun je gratis gebruik maken van de standaard faciliteiten die we hebben zoals microfoons, flipovers, WIFI. Voor faciliteiten die we in moeten huren worden additionele kosten in rekening gebracht.  Op onze verhuur zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je een offerte? Neem dan contact met ons op 0299-411230 of email.

 

Wij gebruiken cookies Lees meer