Organisatie

Pop- en Cultuurpodium P3 is vanaf 2006 het podium voor live popmuziek, dance en theater in regio Waterland. P3 brengt popmuziek in de breedste zin van het woord in de twee popzalen. Zo vind je verschillende soorten genres op het programma, cross-overs, publiekstrekkers, reeds gearriveerde artiesten en local heroes. Uiteraard is P3 ook het podium voor opkomend talent, genre overschrijdende muziek en dansavonden voor (bijna) alle leeftijden. In de theaterzaal wordt de programmering verzorgd door Theater de Verbeelding.

In P3 repeteren wekelijks 4 muziekverenigingen, waaronder Harmonie Crescendo, Stedelijk Orkest Purmerend, Symfonische Orkest Purmerend e.o. en Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. P3 heeft een samenwerkingsverband met Muziekschool Waterland, gezamenlijk hebben zij De Popfabriek opgericht.

De drie zalen, zijn ook te huur voor evenementen, symposia, concerten etc.  P3 verhuurt ook vier oefenruimtes voor muzikanten en 1 opnamestudio.

De stichting heeft een bestuur en in P3 werken gemiddeld 30 vrijwilligers en een kleine betaalde staf.Stichting Concert- & Cultuurpodium Purmerend is erkend als (culturele) ANBI.

Bestuur P3

Bojan Dekker – voorzitter
Fred Bond -secretaris
Marco van der Voort -Penningmeester
Peter de Koster -algemeen lid
NIenke Smit – algemeen lid

Medewerkers

Directeur / Dance Programmering – Rob Bout  e-mail
Live Programmering – Frank v/d Berg e-mail
Marketing  – Nanda Haverkort   e-mail
Productie/Zaalhuur  Mandy Croese e-mail
Horeca Eef van Veen  e-mail
Financiële administratie – Erika Nannings –   e-mail
Oefenstudio’s – Tom en Radboud e-mail
Techniek – Ferry Veenman e-mail
VrijwilligerscoordinatorAngela Dekker  e-mail

 

Vrijwilliger worden?

Barmedewerkers, glazenhalers, artiesten- en crewcatering, kassamedewerkers, garderobemedewerkers en stagehands (met doorgroeimogelijkheden). Binnen een organisatie als P3 hebben we altijd vrijwilligers nodig.  Interesse? Mail vrijwilligers@p3purmerend.nl

Stage lopen bij P3?

We hebben op dit moment een vacature marketing en communicatie. 

Wij gebruiken cookies Lees meer