Kaartverkoop

Kaarten voor het programma van P3 kunnen in de voorverkoop worden besteld via deze website en bij de bekende voorverkoopadressen van Primera. Daarnaast kun je op de avond zelf kaarten kopen aan de kassa van P3 mits het programma niet uitverkocht is uiteraard. Let op: Kaarten voor Theater De Verbeelding kunnen alleen besteld worden via de website van De Verbeelding en de Verbeelding reserveerlijn 0299-411234 (4 weken van tevoren).

P3 maakt gebruik van het e-ticketing systeem van Paylogic en incidenteel Ticketmaster waarmee je op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten kunt bestellen op het internet. Via het online betalingssysteem kunt je tickets bestellen en afrekenen. Betalingsmogelijkheden die wij aanbieden zijn iDeal (internetbankieren) en Credit Card (VISA / Mastercard). Problemen met bestellen? Bel Paylogic 0900-PAYLOGIC (0900-7295644, 40ct p/m).
In vijf simpele stappen meld je je aan en binnen enkele minuten is je bestelling voltooid. Nadat je je tickets hebt besteld, ontvang je van Paylogic een e-mail. Je kunt de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van een unieke barcode, vervolgens zelf uitprinten en meenemen naar het concert of de dance avond. Hiermee krijg je eenvoudig en snel toegang. Ook op de website van Paylogic vind je antwoord op veel vragen. Lees verder over veiligheid van betalen, privacy en algemene FAQ op de website van Paylogic. P3 hanteert meestal €1,70 en soms tot €2,00 servicekosten per ticket (ligt aan het verkoopkanaal Paylogic/Ticketmaster). Tevens zijn kaarten te koop bij alle Primera Winkels in Nederland. Let wel, hier worden soms hogere servicekosten gerekend.

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. Je bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart gezet wordt en deze is in te wisselen voor tickets voor concerten in P3. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de kassa en voor onbepaalde tijd geldig. Je kunt de Podium Cadeaukaart hier online bestellen. Je krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Primera Winkels in de buurt van P3 zijn:

Primera Willem Eggert
Willem Eggertcentrum
Purmerend

Primera Mika
Leeuwerikplein 4
Purmerend

Primera Jan Sluiter
Wormerplein 34
Purmerend

Primera Weidevenne
Van Damplein 18
Purmerend

Primera Hartje Edam
Spui 9
Edam

Primera Volendam
Burg. Van Baarstraat 30
Volendam

Primera Frans Schuitemaker
Drielse Wetering 55
Zaandam

Primera Buikslotermeerplein
Buikslotermeerplein 100
Amsterdam

Primera Verveen
Heiligeweg 33
Krommenie

Primera Van Soelen
Dorpsstraat 387 C
Assendelft

Primera Grooteman
Veemarkt 30
Hoorn

Voor meer adressen kijk op www.primera.nl

 

Graag attenderen we je erop dat niet alle websites die kaarten verkopen, officiële verkoopkanalen zijn. Per concert of evenement op onze website geven wij het officiële kaartverkoopadres aan. Bestel kaarten voor het concert dat je van plan bent te bezoeken via onze website, of kijk op www.weetwaarjekoopt.nl welke verkoopkanalen erkend en betrouwbaar (en dus veilig) zijn.