Kaartverkoop

Vanaf juli 2019 kunnen er helaas geen tickets meer worden gekocht bij Primera. De samenwerkingsovereenkomst met alle ticketaanbieders lopen af. Deze beslissing is genomen vanuit Primera. Afgelopen jaren heeft Primera dalende verkopen gezien als gevolg van een verschuiving van fysieke tickets naar online ticketverkoop. De verwachting voor de komende jaren is dat deze trend zich voortzet en verkoop van fysieke tickets verder blijft dalen. Dit in combinatie met benodigde investeringen in techniek en tijd om de verkoop van tickets op een goede manier in de lucht te houden, heeft ertoe geleid dat Primera heeft besloten te stoppen met de structurele verkoop van tickets via Paylogic, Eventim en Ticketmaster.

Kaarten voor het programma van P3 kunnen in de voorverkoop worden besteld via deze website. Daarnaast kun je op concert en dance avonden tickets (van ons programma) aan de kassa van P3 bestellen. Echter zijn er een paar uitzonderingen (bijvoorbeeld: 40UP & KICK70. Dit kunt u terugvinden op onze website.

Daarnaast kun je op de avond zelf kaarten aan de kassa van P3 mits het programma niet uitverkocht is uiteraard. Let op: Kaarten voor Theater De Verbeelding kunnen alleen besteld worden via de website van De Verbeelding en de Verbeelding reserveerlijn 0299-411234 (4 weken van tevoren).

P3 maakt gebruik van het e-ticketing systeem van Paylogic en incidenteel Ticketmaster waarmee je op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten kunt bestellen op het internet. Via het online betalingssysteem kunt je tickets bestellen en afrekenen. Betalingsmogelijkheden die wij aanbieden zijn iDeal (internetbankieren) en Credit Card (VISA / Mastercard). Problemen met bestellen? Bel Paylogic 0900-PAYLOGIC (0900-7295644, 40ct p/m). In vijf simpele stappen meld je je aan en binnen enkele minuten is je bestelling voltooid. Nadat je je tickets hebt besteld, ontvang je van Paylogic een e-mail. Je kunt de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van een unieke barcode, deze kan vanaf je telefoon gescand worden. Uitprinten mag ook. Op de website van Paylogic vind je antwoord op veel vragen. Lees verder over veiligheid van betalen, privacy en algemene FAQ op de website van Paylogic. P3 hanteert meestal €1,70 en soms tot €2,00 servicekosten per ticket (ligt aan het verkoopkanaal Paylogic/Ticketmaster).

Ticket kwijt? Allereerst heb je al gezocht op de zoekterm Paylogic in uw e-mail inbox? De tickets worden namelijk niet vanuit P3 verstuurd. Klik op deze link en vraag (gratis) je ticket(s) opnieuw aan bij onze provider (Paylogic).

Verkeerd e-mailadres opgegeven? Als je een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven, maar wel de betaling hebt afgerond, neemt  dan contact op met travel@paylogic.com. Stuurt alstublieft direct een betaal bewijs mee van je bestelling (bijv. een screenshot van uw bankafschrift) zodat wij het e-mailadres voor u kunnen wijzigen en de informatie naar het correcte adres kunnen sturen.

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. Je bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart gezet wordt en deze is in te wisselen voor tickets voor concerten in P3. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de kassa en voor onbepaalde tijd geldig. Je kunt de Podium Cadeaukaart hier online bestellen. Je krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Graag attenderen we je erop dat niet alle websites die kaarten verkopen, officiële verkoopkanalen zijn. Per concert of evenement op onze website geven wij het officiële kaartverkoopadres aan. Bestel kaarten voor het concert dat je van plan bent te bezoeken via onze website, of kijk op www.weetwaarjekoopt.nl welke verkoopkanalen erkend en betrouwbaar (en dus veilig) zijn.