Kaartverkoop

Early Bird tickets

P3 verkoopt ook Early Bird tickets.Bliksem tickets zijn de allereerste set kaarten, die met een gereduceerd tarief verkocht worden. Mensen die er als eerst bij zijn krijgen korting.  Voor de Early Bird tickets is een beperkt aantal kaarten vrijgesteld. OP=OP! Na de bliksemtickets zijn alleen nog de normale kaarten te koop.

Voorverkoop tickets

Kaarten voor het programma van P3 bestel je in de voorverkoop via deze website.  Echter zijn er een paar uitzonderingen (bijvoorbeeld: 40UP & KICK70 & FRIS). In dat geval wordt je doorverwezen naar een andere site waar je de kaarten koopt.

Deurverkoop

Daarnaast kun je op de avond zelf kaarten kopen aan de kassa van P3 mits het programma niet uitverkocht is.  Je kunt deze alleen met pin betalen. Let op: Kaarten voor Theater De Verbeelding kunnen alleen besteld worden via de website van De Verbeelding en de Verbeelding reserveerlijn 0299-411234 (4 weken van tevoren).

Paylogic

P3 gebruikthet e-ticketing systeem van Paylogic en incidenteel Ticketmaster waarmee je op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten kunt bestellen op het internet. Via het online betalingssysteem kunt je tickets bestellen en afrekenen. Betalingsmogelijkheden die wij aanbieden zijn iDeal (internetbankieren) en Credit Card (VISA / Mastercard). Problemen met bestellen? Bel Paylogic 0900-PAYLOGIC (0900-7295644, 40ct p/m). In vijf simpele stappen meld je je aan en binnen enkele minuten is je bestelling voltooid. Nadat je je tickets hebt besteld, ontvang je van Paylogic een e-mail. Je kunt de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van een unieke barcode, deze kan vanaf je telefoon gescand worden. Uitprinten mag ook. Op de website van Paylogic vind je antwoord op veel vragen. Lees verder over veiligheid van betalen, privacy en algemene FAQ op de website van Paylogic. P3 hanteert meestal €1,70 en soms tot €2,00 servicekosten per ticket (ligt aan het verkoopkanaal Paylogic/Ticketmaster).

Ticket kwijt?

Allereerst heb je al gezocht op de zoekterm Paylogic in je e-mail inbox? De tickets worden namelijk niet vanuit P3 verstuurd. Klik op deze link en vraag (gratis) je ticket(s) opnieuw aan bij onze provider (Paylogic).

Verkeerd e-mailadres opgegeven?

Als je een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven, maar wel de betaling hebt afgerond, neem  dan contact op met travel@paylogic.com. Stuur alstublieft direct een betaal bewijs mee van je bestelling (bijv. een screenshot van uw bankafschrift) zodat wij het e-mailadres voor je kunnen wijzigen en de informatie naar het correcte adres kunnen sturen.

Graag attenderen we je erop dat niet alle websites die kaarten verkopen, officiële verkoopkanalen zijn. Per concert of evenement op onze website geven wij het officiële kaartverkoopadres aan. Bestel kaarten voor het concert dat je van plan bent te bezoeken via onze website of kijk op www.weetwaarjekoopt.nl welke verkoopkanalen erkend en betrouwbaar (en dus veilig) zijn.

Wij gebruiken cookies Lees meer