Draaikunst & Mixologie

Draaikunst & Mixologie

Draaikunst & Mixologie

De sleutel tot een opwindende carrière in de elektronische muziekscene: Draaikunst & Mixologie
Bij Draaikunst & Mixologie geloven we in de kracht van muziek om emoties te veranderen, mensen samen te brengen en verhalen te vertellen. Onze school is de springplank voor muzikaal talent, waar aspiraties worden omgezet in meeslepende beats en opzwepende melodieën.
Wat ons onderscheidt:
1. Topdocenten uit de Dance Scene: Ons team bestaat uit vooraanstaande DJ’s en gerenommeerde producers met een schat aan ervaring in de dance scene. Leer van de besten in de industrie, die hun eigen sporen hebben verdiend.
2. Maatwerk Cursussen: Of je nu een beginnende DJ bent die droomt van een residency in een club, een producer die hittracks wil maken, of iemand die professionele producties wil leveren, we bieden cursussen die zijn afgestemd op jouw doelen en ambities.
3. Doelgerichte Training: Ons doel is eenvoudig: we bereiden je voor op het podium van clubs, festivals en professionele producties. We brengen je de essentiële vaardigheden bij om je droomcarrière te verwezenlijken.
4. Gemeenschap van Gelijkgestemden: Sluit je aan bij een gemeenschap van gepassioneerde muziekliefhebbers, artiesten en producenten die dezelfde liefde voor muziek delen en samen bouwen aan een bruisende toekomst in de muziekindustrie.
5. Ervaren Artiesten en Producers: Onze school is er niet alleen voor beginners. We verwelkomen ook ervaren DJ’s en producers die willen blijven groeien. We bieden consultatiediensten en begeleiding om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen, of je nu al flink wat meters hebt gemaakt of net begint.
6. Studio’s bij Pop Podium P3, Purmerend: Onze lessen vinden plaats in de inspirerende studios van het befaamde pop podium P3 in Purmerend. Hier ervaar je een authentieke, professionele omgeving die jouw creatieve potentieel stimuleert.
7. Creatieve Vrijheid: We moedigen je aan om je eigen muzikale identiteit te verkennen en te ontwikkelen. Bij Draaikunst & Mixologie geloven we dat ware kunst ontstaat wanneer je jezelf volledig kunt uitdrukken zonder beperkingen.
Onze focus ligt op het klaarstomen van jou voor de schitterende lichten van de club- en festivalpodia, of voor het leveren van professionele producties die de wereld zullen veroveren. Wees voorbereid om je muzikale reis te beginnen en je dromen in de muziekwereld waar te maken!
Wij gebruiken cookies Lees meer