Muziekcafé

Edities 2018
Donderdag 22 November
Vrijdag 21 December

Edities 2019
Vrijdag 25 januari
Vrijdag 22 februari
Vrijdag 29 maart
Vrijdag 19 april
Vrijdag 24 mei

Kijk op https://www.p3purmerend.nl/agenda voor het programma van deze avonden.

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Informatie voor Singer Songwriters of Bandjes.
Heb je interesse om een keer op treden als Singer Songwriter /Duo of met je Band meld je dan aan! Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen. Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina https://www.facebook.com/p3muziekcafe/ Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact met je op.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst met veertig nummers (40) waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is. Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina https://www.facebook.com/p3muziekcafe/. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de bovengenoemde lijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

Graag tot ziens,

Tom van Houten en Rob van Oosten
https://www.facebook.com/p3muziekcafe/