Muziekcafé

Sta jij de volgende keer te schitteren op ons podium✨?

Edities 
Vrijdag 20 december 2019
Vrijdag 31 januari 2020
Vrijdag 28 februari 2020
Vrijdag 27 maart 2020
Vrijdag 24 april 2020
Vrijdag 29 mei 2020

Kijk op https://www.p3purmerend.nl/agenda voor het programma van deze avonden.

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar!

Informatie voor Singer Songwriters of Bandjes.
Heb je interesse om een keer op treden als Singer Songwriter /Duo of met je Band meld je dan aan! Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen. Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina https://www.facebook.com/p3muziekcafe/ Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact met je op.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.
Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst met veertig nummers (40) waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is. Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina https://www.facebook.com/p3muziekcafe/. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de bovengenoemde lijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

Graag tot ziens,

Tom van Houten en Rob van Oosten
https://www.facebook.com/p3muziekcafe/