I Love My Ears

Geluid & volume
Goede muziek hoor je graag lekker hard! Met een koptelefoon kun je zelf het volume bepalen, maar hoe doe je dat bij een band of dj? Onze locaties zorgen voor een veilig volume en verkopen oordoppen, zodat jij zo lang mogelijk kunt blijven genieten.

Geluid & meten
Het maken van ‘goed’ geluid is van veel factoren afhankelijk. De technici in onze locaties werken eraan om het geluid zo te regelen dat het past bij de zaal, het optreden, het tijdstip, de drukte… Kortom: het moet optimaal zijn, om zo min mogelijk oren te irriteren.

Geluid en gezondheid
Sta je vaak in hoge geluidsdrukken? Dan is het verstandig om oordoppen te gebruiken. Als je investeert in goede doppen, word je minder moe en kun je het oplopen van gehoorschade voorkomen.

Een jaarlijkse check van je gehoor, net zo belangrijk als de tandartscontrole!
Hoe ontwikkelt jouw gehoor zich? Het is belangrijk om dat in kaart te brengen met de nieuwste onderzoekstechniek: Oto Akoestische Emissies (OAEs). Deze techniek brengt gehoorschade al in een zeer vroeg stadium aan het licht, zodat er tijdig maatregelen genomen kunnen worden.

Hoe kom je te weten of je oordoppen je goed beschermen? Van belang is om jaarlijks de ‘goede werking’ (lekdichtheid) van je oordoppen te laten controleren.

Waar kun je terecht voor professionele begeleiding op vlak van preventie van gehoorschade? HearingCoach is een organisatie van preventieve audiologen gespecialiseerd in preventieve gehoorzorg.

Verkopers van goede oordoppen
Oordoppen kun je tegenwoordig overal kopen. Maar we hebben het hier niet over huis-, tuin- en keukenmiddeltjes; jouw oren zijn het waard om in te investeren zodat ze gezond blijven! Kijk voor kwalitatief goede doppen bijvoorbeeld eens bij onderstaande bedrijven.


Waar ga je staan?
Luister zo veilig mogelijk: kijk op welke plek je het beste kunt genieten en toch voldoende afstand houdt van de luidsprekers. Te dichtbij staan kan schadelijk zijn voor je gehoor.

Draag die doppen
Bij hoge geluidsdrukken is het slim om oordoppen te gebruiken. Zo hoor je goed de muziek, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je ook nog je gehoor.

Gun je oren rust
Zoek ook af en toe even een rustigere plek op om je oren een ‘pauze’ te geven. Zo kunnen ze even bijkomen en blijven op die manier langer geschikt om te genieten van livemuziek!

Kijk voor meer info op ilovemyears.nl

Wij gebruiken cookies Lees meer