29 mei 2020

Ticketregeling afgelaste en verplaatste shows

Ticketregeling  voor afgelaste en verplaatste shows

Bewaar je ticket, geniet later.
Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat houders van tickets hun bezoek aan hun favoriete podium of event uitstellen.

Pop & Cultuurcentrum P3 zoekt naar passende oplossingen voor de houders van tickets, de bezoekers. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de evenementen die nu geen doorgang kunnen vinden door de coronacrisis. Het oorspronkelijke ticket blijft dan gewoon geldig. Is zo’n verplaatsing niet mogelijk, wordt het evenement definitief afgelast of is de houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt de houder van het ticket een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Deze voucher blijft 12 maanden geldig. Tevens is het mogelijk om het aankoopbedrag te doneren.

Als je je ticket wil omzetten of doneren dan kan dat via onderstaande link.

https://consumer.paylogic.nl/request-order-access/

Je hebt dan wel je order ID nodig en het e-mailadres waarmee je de order geplaatst hebt.

Voor de specifieke voorwaarden verwijzen we naar https://www.p3purmerend.nl/files/uploads/2020/05/Algemene-Voorwaarden-inzake-bewaarjeticktregeling.pdf

Wij hopen jullie snel weer te zien!

 

 

Wij gebruiken cookies Lees meer