10 maart 2020

Coronavirus protocol

Ik heb tickets voor een show in P3. Wordt deze afgelast?

Poppodium P3 houdt de vinger aan de pols voor de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in de randstad. We volgen de adviezen van het RIVM op. Momenteel is er geen enkele reden om evenementen in P3 te cancelen.

Welke extra maatregelen neemt P3?

Hygiëne staat hoog in het vaandel en dat is nu niet anders. Wel zullen onze security, medewerkers en EHBO team extra alert zijn tijdens shows. Mochten aanwijzingen vanuit het RIVM onverhoopt wijzigen, dan worden er tijdig passende maatregelen getroffen.

Ik wil nu eigenlijk niet meer naar Purmerend of naar P3 komen. Kan ik mijn kaarten retourneren?

Volgens het RIVM is het volstrekt veilig om naar Purmerend te komen. P3 kan dan ook geen tickets retour nemen. Je kunt wel proberen je tickets te verkopen via bijvoorbeeld TicketSwap. P3 raadt af om andere ticketsites te gebruiken. Hoewel secundaire ticketing altijd op eigen risico is, biedt TicketSwap momenteel de meest veilige omgeving voor doorverkoop.

Wat kan ik doen tijdens mijn bezoek in P3 om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. De maatregelen:

Was je handen regelmatig
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes
Ik ben pas geleden in P3 geweest en nu ben ik ziek. Is er kans dat ik nu het coronavirus heb?
Die kans is zeer gering. We verwijzen je graag naar de site van het RIVM en hun adviezen op te volgen.

.

Wij gebruiken cookies Lees meer