18 april 2020

DOE Mee met de P3 Meter Sessies

Met afstand de leukste optredens in P3!

Ben je muzikant, stand-up comedian, danser, rapper, jongleur, googelaar, dichter, DJ  of heb je altijd al eens op een podium willen staan? Dat kan bij de P3 meter sessies!

Wij zijn hiervoor op zoek naar lokale helden. Bijvoorbeeld een kleinkind dat een brief of gedicht met een tekening voor Opa en Oma heeft gemaakt. Of een vader die namens Bibliotheek Waterland zijn kans schoon ziet om de klas (en de rest van de wereld) een prachtig verhaal voor te lezen. Of de eigenaresse van de plaatselijke boekenwinkel die haar favoriete boek van de week met ons wil delen. Ook zijn wij op zoek naar de Crisis Kok, een wekelijkse wisselende lokale culinaire held die een heerlijk budgetgerecht bereid. Geef je DJ-les met aansluitend een boilerroom set van 1 uur? Demonstreer je een Kungfu dans? Voel je iedereen dichtbij met Yoga op afstand gepresenteerd?  Bespeel je een bijzonder instrument of kan je aanstekelijk een monoloog of 1-akter acteren? Weet je een goocheltruc, verras je ons op een schildercursus, gitaar workshop, of een optreden als zanger of zangeres? Zelfs een 10-koppige band is welkom. Kortom, alles kan, alles mag. Er is maar een regel: jij bent het middelpunt en pakt 3 meter podium.

Een optreden heeft de maximale lengte van circa 5 minuten, we kijken niet op een paar seconden meer of minder. Daarnaast verwachten we niet dat alles direct goed op camera of schijf staat dus je krijgt de tijd die nodig is om er een mooi optreden van te maken.

Als je met een band komt dan duren de opnames wat langer. De lengte van het nummer is weliswaar 5 minuten maar we nemen jullie optreden per instrument op. Eerst de drummer (vergeet je koptelefoon en clicktape niet!), dan bas, lead guitar, keys, zang , backings, enz enz. Achteraf monteren we beeld en geluid. Enfin, met een beetje fantasie snap je het systeem.

Wij regelen de zaal, het licht en geluid, nemen alles op en monteren/produceren het optreden. Deze sessies zullen we op onze site, Youtube, Facebook en Instagram zetten.

Heb je interesse ? Stuur een mail naar marketing@p3purmerend.nl en vertel ons wat je gaat doen tijdens jouw P3 Meter sessie! Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal opnamedagen. Zodra we de aanmeldingen hebben, plannen we de opnamedagen in. Deze worden zonder publiek geproduceerd met inachtneming van de sociale distantie die de overheid van ons verlangt.

 

 

Wij gebruiken cookies Lees meer