Lokale Helden
De Hoek

2 oktober 2020

Lokale Helden De Hoek
Er komt een walvis voorbij, roepen opa en oma in koor! Allebei gewapend met een VR-Bril op de neus spotten ze het grote dier onder water. Kan dat dan zo maar in Purmerend? Jazeker en dat dan ook nog in een stijlvol monumentaal pand uit 1911. Op de hoek van de Emmakade en de Herengracht vind je deze fantastische locatie. Veel Purmerenders kennen het karakteristieke pand als zusterhuis, postkantoor Chinees restaurant en als kantoor van het Noordhollands Dagblad. Begin 2019 betrekken Rik Adema en Henneke Veenings, enthousiaste ondernemers uit Neck, dit pand op “de Hoek”.

Op vrijdagmiddag sprak ik met Rik en Henneke, tijdens de voorbereidingen van een bierproeverij, die ’s avonds gepland staat. Ze maken er letterlijk en figuurlijk een feestje van. Voor elke leeftijd is hier wel iets te vinden. Een Escape Room, Pubquizen, VR Gaming, Bordspellenmiddag, Kookworkshops, Kinderfeestjes, complete familiedagen. Hadden we al gezegd dat het ondernemers zijn? ? .

Ook muziek zit in hun DNA. Tussendoor zijn ze nog druk bezig met het oefenen van nieuwe nummers van hun allround coverband Next Chapter. Rock, Disco en Nederlandstalig, deze band zingt en speelt het allemaal.  Afgelopen februari speelden ze in P3 de sterren van de hemel. Het optreden was voor Rik super speciaal: “Wie krijgt er nu de kans op zijn verjaardag een spetterend concert te geven? “ Dit smaakt zeker naar meer.  Rik en Henneke willen graag lokale helden horen en zien in P3.

Wie: Rik Adema en Henneke Veenings
Van: De Hoek, Emmakade 1A, Purmerend
Wat: Escape Room, VR Gaming, Feestjes en Bierproeverijen
Muziek gebeurtenis: Laatste optreden met Next Chapter voor de Coronaperiode op 22 februari 2020 in P3
Wat zou je in P3 willen horen en zien: Lokale Helden

Ben jij al nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op hun website www.dehoek.nl

Wij gebruiken cookies Lees meer