2 oktober 2020

Nieuwe maatregelen & consequenties voor optredens

Vrienden en vriendinnen van P3,

Afgelopen maandag zijn er door de overheid nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd, waaronder een maximum van 30 personen per ruimte.  We hoopten dat de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland een ontheffing hiervoor zou geven maar dat is niet het geval. Die beslissing is best zuur gezien de opkomst bij de laatste concerten bleken jullie de weg naar P3 weer te hebben gevonden. 

Gevolgen op (zeer) korte termijn


Vanzelfsprekend laten wij het er niet bij zitten en zijn wij bezig met het zoeken en vinden van (tijdelijke) oplossingen. Op de hele korte termijn betekent het dat de voorstellingen van dit weekend van Herb’s Excellent Adventure & Stakbabber en Bermuda’s dek (Kompas, EMG & ERC) verplaatst worden. Voor de andere voorstellingen die de aankomende drie weken gepland staan, bekijken we of en hoe deze door kunnen gaan. 

Leah Rye

Het concert van Leah Rye op zaterdag 10 oktober knippen we, in overleg met de artiest, op in 2 voorstellingen van 1 uur. Het eerste concert start om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) en het tweede concert start om 21.30 uur (inloop 21:00 uur). Het voorprogramma komt te vervallen. De kaartkopers van de eerste 30 tickets worden ingedeeld bij de 2e show. Het concert van Leah Rye is uitverkocht en kaartkopers zullen op de hoogte worden gebracht middels een e-mail.

Overige concerten & verplaatsingen

Ook andere concerten zullen wij, afhankelijk van de gesprekken met de artiesten, op dezelfde wijze aanbieden zoals toegepast bij Leah Rye mits opportuun. Ook gaat het voorkomen dat we concerten gaan verplaatsen. De kaarten van verplaatste concerten blijven zoals gebruikelijk in de Coronatijd gewoon geldig. Wij houden jullie over het verloop van deze situatie (verplaatsingen, opknippen, annuleringen) per e-mail en berichten op de sociale media en onze website op de hoogte.

Jullie bezoek aan P3

Voor de voorstellingen en andere activiteiten die wel doorgaan houden we ons natuurlijk aan alle coronamaatregelen. Deze hebben we de afgelopen maanden nageleefd en gehandhaafd waarbij we een zo veilig mogelijke omgeving creëren voor al onze bezoekers, artiesten, crew en personeel. Nieuw is dat wij, personeel en crew, mondkapjes zullen dragen. Ook van jullie verwachten wij dat je die opdoet als je je begeeft in ons pand. Eenmaal op je plaats dan mag het masker af.


Consumpties

De bar is open tot 22.00 uur. Daarna is de bar niet alleen dicht, ook zullen wij de consumpties van tafel halen want na 22.00 kan het nuttigen ervan tot sluiting van P3 leiden.

De komende tijd

Toen zijn favoriete voetbalclub uit de eredivisie degradeerde verkondigde ‘Kasteelheer’ Jules Deelder ooit trots: je moet van goeden huize komen om supporter van Sparta te zijn. 
Met andere woorden: in deze flipperkast Corona tijden voelen en begrijpen wij jullie ‘pijn’ als FAN van live concerten in P3. Wij zullen de komende tijd niet bij de pakken neer gaan zitten en op zoek gaan naar nieuwe acts en artiesten en alternatieve activiteiten ontwikkelen. Welke dat zijn? Houd onze website en social media in de gaten!


Blijf gezond en tot snel.

Wij gebruiken cookies Lees meer