P3 POPT UP!

28 januari 2021

P3 POPT UP!

Zes weken zomerprogamma in het park, herfstprogrammering in de Lutherse Kerk en een spetterend outdoorfeest in december.

P3 gaat deze zomer naar buiten. Plaats van handeling: het AMFI theater in het Leegwaterpark. Op deze plek staan, in intieme setting, op zes zaterdagen verschillende optredens gepland. Iedere zaterdag kent hetzelfde verloop. Er wordt gestart met een muzikale kindervoorstelling in de middag. Aan het begin van de avond kun je artiesten als Tangarine, Steffen Morrison en de Amsterdam Klezmer band verwachten. De avond wordt afgesloten met een unieke silent disco waarbij geweldig acts/djs te horen zullen zijn via de koptelefoons, een zeer bijzondere ervaring!

In het najaar gaat P3, in verband met een voorgenomen verbouwing, ook op locatie programmeren. En wat voor één de Lutherse Kerk! Ook hier hebben we een uniek programma die varieert van singer-songwriters en gospel tot soul en klassiek.

Het jaar wordt feestelijk afgesloten met top acts Waylon en André Hazes. Zij zullen in een spectaculaire circustent op een bijzondere lokatie optreden. Bij het evenement zijn de culturele partners uit Purmerend zoals Theater de Purmaryn, Theater de Verbeelding en Reuring Festival inmiddels aangesloten om te kijken hoe we gezamenlijk een spetterend winterfestival neer kunnen  zetten!

 

Wij gebruiken cookies Lees meer