12 februari 2023

Samenwerking P3 en De Keyserin Organiseert resulteert in twee unieke zitconcerten.

Samenwerking P3 en De Keyserin Organiseert resulteert in twee unieke zitconcerten van Sjors van der Panne op zondagmiddag 26 februari en Tim Knol & Nico Dijkshoorn op zondagmiddag 26 maart.

Deze concerten zouden eerst in de Keyserkerk in de Middenbeemster plaatsvinden maar zijn vanwege restauratie verplaatst naar P3.

Sjors van der Panne wisselt persoonlijke liederen van zichzelf af met de klassiekers van zijn helden van Nederlandse bodem zoals Van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld, Conny Vandenbos, tot Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Stef Bos. Hij won hij de publieksprijs tijdens het Concours de la chanson en stond in de finale van the Voice en stond in maar liefst tien uitverkochte concerten in Het Concertgebouw in Amsterdam. Sjors staat op 26 februari samen met zijn vaste begeleiders Hubert-Jan Horrocks en Janos Koolen in P3 waar hij je ontroert, troost en blij maakt

Tim Knol en Nico Dijkshoorn, een duo met gedeelde hartstocht. De twee verschillen bijna dertig jaar in leeftijd. Nico Dijkshoorn (1960) is columnist, dichter, schrijver en muzikant, Tim Knol (1989) een singer-songwriter. De twee vonden elkaar in hun gedeelde passie voor muziek, muziekinstrumenten en verhalen vertellen. Wat dit bijzondere duo op 26 maart op het podium gaat doen, is steeds opnieuw een verrassing. Ter plekke geschreven liedjes en verhalen, een eerbetoon aan muziekhelden, gitaren, veel gitaren? Het zou zómaar kunnen.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door De Keyserin Organiseert.

 

Informatie : P3purmerend.nl

Wij gebruiken cookies Lees meer