P3 zet alle vrouwen in het zonnetje
tijdens het Women of the World Festival

6 februari 2023

P3 zet alle vrouwen in het zonnetje

P3 zet alle vrouwen in het zonnetje tijdens het Women of the World Festival op 8 maart met een lezing vol zelfspot van Lisa Loeb over haar boek “Bang” over het leven met angststoornissen, een bingo met fantastische en stoute prijzen en het spetterende optreden van de vrouwenband “The Bluebettes”.

Tijdens het WoW festival vertelt multi-talent Lisa Loeb vol humor en zelfspot over het leven met angststoornissen en vliegt ze onderwerpen aan, zoals eenzaamheid, gebrek aan eigenwaarde en angsten. Hiermee doorbreekt ze het taboe dat op angststoornissen heerst. Na de boekbespreking is het mogelijk om terplekke een boek te kopen via boekhandel het Leesteken en kun je die laten signeren.

 

Daarna volgt een muzikaal intermezzo waarbij je lekker mee kan blèren gepresenteerd door niemand minder dan Barry Brand en Joke Karaoke. Barry Brand werkt als DJ en presentator voor Veronica, 100%NL, Q-music, Dutch Valley en vele 80’s, 90’s & 00’s feesten. Pak je formulier en strepen maar! Maak kans op fantastische en stoute prijzen!

De avond wordt afgesloten door een spetterend optreden van The Bluebettes. Een optreden van deze vrouwenband staat garant voor een avond vol spetterende nummers, maar ook met prachtige a-capella en ontroerende pareltjes met liedjes van The Supremes en The Ronettes, maar ook muziek van The Monkees, The Beatles, Etta James, Nancy Sinatra en vele anderen. Daarnaast klimmen deze powervrouwen allemaal zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen.

Kom op woensdag 8 maart tijdens de Internationale Vrouwendag naar het Women of the World Festival.

 

Datum: 8 maart
Tijden: 18.00-23.00 uur
Entree: €19,50

Wij gebruiken cookies Lees meer