De platenkoffer van
Chris Boer

22 november 2021

De platenkoffer van Chris Boer

Je muziekkeuze zegt veel over wie je bent. Daarom vraagt P3 zich af: stel je mag 3 albums meenemen naar een onbewoond eiland, welke mogen dan niet ontbreken in je platenkoffer of op je playlist? In verband met de aanstaande verkiezingen zijn wij de benieuwd wat de muziekkeus van onze lokale volksvertegenwoordigers is en wat deze voorkeur over hen blootlegt.

Wij: Hallo Chris, leuk dat je meedoet met onze rubriek. Wil je de lezers van deze rubriek kort onthullen wie- en van welke partij je bent en waar jullie voor staan?

Jij: Ik ben Chris, 22 jaar oud en geboren en getogen Purmerender! Ik ben Lijsttrekker van Leefbaar Purmerend, een lokale partij die staat voor belang van de bewoners van onze mooie gemeente. Wij werken vanuit het belang van de inwoners, iets wat goed bij mijn persoonlijkheid past. Ik sta voor het standpunt dat je samen verder komt dan alleen en zie samenwerking dan ook als groot goed. Ik hoop na de verkiezingen door te gaan met dat gene wat ik zo graag doe, samen met bewoners bouwen aan een mooiere gemeente.

Wij: Duidelijk geluid Chris maar nu waar het werkelijk om draait: welke 3 albums/ cd’s /playlists klinken er op jouw onbewoonde eiland en waarom?

Antwoord 1: No sound without silence (van The Script) is een van de weinige albums die ik op cd bezit. Het album heeft alles in zich wat ik mooi vind aan muziek. De muziek op dit album is puur en kent vele emoties.
Youtube of spotify link:

Antwoord 2: Amigo (Chef’Special) is een album wat gewoon heel lekker meezingt, een van de betere albums van Nederlandse artiesten in de afgelopen jaren. De nummers zijn herkenbaar en zoals ik al zei, ik kan er heerlijk op meezingen, niet dat ik goed kan zingen maar het gaat hier toch om een onbewoond eiland…
Youtube of spotify link:

Antwoord 3: AM (Arctic Monkeys) is als je het mij vraagt het beste album van mijn favoriete band. Ik luister dit album het meest samen met mijn vriendin. Het album maakt mij vrolijk en geeft een boost aan mijn dag. Ook voor politieke debatten gebruik ik dit album om mij goed te kunnen focussen.
Youtube of spotify link:

Wij: Dank je wel voor het kijkje in je hart en ziel. Resten ons nog 2 dingetjes: met welke artiest of act kunnen wij jou in P3 een plezier doen en in welke platenkoffer van welke politieke tegenstrever duiken wij de volgende keer?

Antwoord: De artiest die ik graag in P3 zou willen zien is natuurlijk Chef’Special aangezien dat mijn enige Nederlandse inzending is, maar als ik echt mag dromen zou ik het liefst mijn favoriete band zien natuurlijk; en dat is de band Arctic Monkeys

Als ik iemand mag aanwijzen ga ik natuurlijk voor leeftijdsgenoot Jordi Albers.

Wij gebruiken cookies Lees meer