De platenkoffer van
Jordi Albers

23 november 2021

De platenkoffer van Jordi Albers

Je muziekkeuze zegt veel over wie je bent. Daarom vraagt P3 zich af: stel je mag 3 albums meenemen naar een onbewoond eiland, welke mogen dan niet ontbreken in je platenkoffer of op je playlist? In verband met de aanstaande verkiezingen zijn wij de benieuwd wat de muziekkeus van onze lokale volksvertegenwoordigers is en wat deze voorkeur over hen blootlegt.

Wij: Hallo Jordi, leuk dat je meedoet met onze rubriek. Wil je de lezers van deze rubriek kort onthullen wie- en van welke partij je bent en waar jullie voor staan?

Jij: Ik ben Jordi Albers, 20 jaar oud en studeer politicologie in Amsterdam. Ik zet mij namens Gemeentebelangen in voor meer sociale huurwoningen en betaalbare koop. Daarnaast wil GBP dat inwoners meer te zeggen krijgen over belangrijke thema’s in de stad. Ook zetten wij ons in voor het verlagen van de energierekening van onze inwoners.

Wij: Duidelijk geluid Jordi maar nu waar het werkelijk om draait: welke 3 albums/ cd’s /playlists klinken er op jouw onbewoonde eiland en waarom?

Antwoord 1: The Beatles hebben veel goeds geproduceerd. Here Comes The Sun doet me altijd terugdenken naar de zomer, want oh wat heb ik een hekel aan de herfst en winter. Past dus goed bij het (hopelijk) zonnige onbewoonde eiland.

Antwoord 2: Let It Be. Mooi, rustig & hoopvol nummer.

Antwoord 3: Weer heel anders dan de andere twee nummers. Ik vind vele soorten muziek goed, waaronder dus ook dit nummer. Het volume mag omhoog als deze wordt gedraaid, gelukkig heeft niemand daar last van op een onbewoond eiland, haha!

Wij: Dank je wel voor het kijkje in je hart en ziel. Rest ons nog 1 dingetje: met welke artiest of act kunnen wij jou in P3 een plezier doen. De beste coverband van The Beatles: The Analogues. Lijkt me geweldig.

Wij gebruiken cookies Lees meer